Hogyan kerülhető el a felesleges pénzkidobás?
Durván 80ezret öltem a régi kerékpárom felújítására és már abszolút megbántam, mert nem ért ennyit.
Fordult már elő felesleges pénzkidobás veletek?
Körültekintéssel elkerülhető. Én is vettem már feleslegesen ezt-azt, ami pár nap után már nem is kellett. Szerencsére nem volt nagy tétel egyik sem (összesen kb 100 ezer forint több év alatt), most már csak sztorizgatás van belőle.
Klasszikus megfogalmazásban, ezt hívják tanulópénznek.
Persze, rengetegszer, az összeg volt változó.
Pl vettem 5000-ért színes kontaktlencsét ami kb 5-ször volt rajtam, mert nem állt végül olyan jól, mint hittem.
Vagy vettem üléshuzatot a kocsimba, egy nappal később láttam jobbat olcsóbban máshol, két nappal később apám mondta, hogy ja, itt neki van egy bontatlan készlet :D
Vagy pl vettem drága bukósisakot, rá két hétre el kellett adnom a motorom :D
Előfordul mindenkivel :)
Rendszeresen érzem azt hogy feleslegesen dobtam ki a pénzem.
Volt hogy vettem használt dolgokat, telefon, merevlemez, videókártya, akármennyire próbáltam körültekintő lenni, a nagy részük tönkrement vagy többet kellett költeni a javításra mintha egy újat vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!