Sok lenne ennyi ruha és tényleg csak pénzkidobás?
Nálam volt ma az unokatesóm és belenézett a szekrényembe erre megdöbbent mennyi ruhám van. Szerinte felesleges ruhanemű és csak pénzkidobás amit csinálok.
Picit összezavarodtam, mert szerintem nincs olyan sok. Szeretek öltözködni és évek alatt gyűltek össze ezek a darabok.
A téli ruhatáram:
- 1 nagyon meleg hosszú pufi kabát
- 1 fekete derékig érő pufi kabát
- 1 törtfehér szövetkabát
- 1 fekete bőrrel kombinált kabát ami mellényé is alakítható (5-8 fokig ideális)
- 1 ballon
- 1 bőrkabát
- 1 bélelt bordó zakó
- 1 vastag nagy kardigán ami átmeneti időben kabátnak is megfelel
- 5 ing
- 3 szoknya
- 4 farmer (egész évben használom őket)
- 4 fekete nadrág (nem farmer)
- 7 db. pulcsi
- 1 vékonyabb mellény
- 1-1 fekete és barna blézer
- néhány vékonyabb kardigán
- sok harisnyanadrág
- 8 melltartó
- alsóneműk
- 1 csizma
- 2 pár ballerina
- 1 gumicsizma
- 1 pár mokaszin
Ezek közül van amelyik többet használt/kopotabb és van ami egészen jó állapotú darab.
Most is szeretnék néhány dolgot magamnak, de elgondolkodtam picit a kijelentése után.
24/L
Megkeresed rá a pénzt? Meg. Akkor ki a fenét érdekel, de komolyan...? Felőlem vehetsz még 30 kabátot meg 300 pár csizmát, akkor se fog érdekelni, amíg nem én fizetem.
Mondjuk a balerinacipőt nem hordanám télen a helyedben. Igaz máskor se, mert ronda. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!