Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek ezt csinálni...

Szerintetek ezt csinálni mennyire hülyeség? Pénzkidobás?

Figyelt kérdés

Van egy jó ismerősöm akihez kb. havonta el szoktam utazni a városába, innen nagyjából 100 km-re. Én egy elég unalmas környéken élek, unalmas falusias hely, ő meg egy szép városban, ahol nagyon jól érzem magam. Bánom is hogy nem oda születtem, érzem hogy az a nekem való hely.

Ő viszont ritkán ér rá találkozni, ahogy írtam havonta, de én meg kicsit gyakrabban szeretnék azért oda elmenni. Szóval néha elutaznék oda szívesen csak úgy, magányosan sétálgatni, kirándulni a városban, az ismerősöm nélkül. Vele együtt nyilván jobb, de ott még egyedül is jól érzem magam, igazán nekem való hely. (Költözni nincs lehetőségem)

Mit gondoltok erről, pénzkidobás amit csinálok? Nem kéne elutaznom ilyen messzire csak úgy, amikor nem találkozok vele?

2016. febr. 18. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed ott magad egyedül is, akkor miért ne? Nem pénzkidobás, ha neked megéri, és telik is rá.
2016. febr. 18. 19:14
 2/4 anonim válasza:
100%
Dehogy pénzkidobás.Ha teheted csináld.Bármit elvehetnek tőled de az élményeket nem.
2016. febr. 18. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
mindenkinek más a hobbija, neked ez. Csináld és légy boldog.
2016. febr. 18. 22:45
 4/4 anonim válasza:
ha van pénzed odamászkálni,menjél ember,fusson ki a szemed de miért nem költözöl oda? keress valami munkát aztán kész,persze vendégként egész más,mindha ott kéne kinlodj.nekem is tetszene judeapest ,ha nem itt nyomorognák minden k urva nap és csak átutazóban lennék 😜
2016. febr. 18. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!