Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet vajon annyira komoly...

Létezhet vajon annyira komoly lelki probléma, vagy trauma, amiből csak az öngyilkosság a kiút?

Figyelt kérdés
Pusztán elméleti kérdés.

2016. júl. 16. 16:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

abban az esetben vannak lehetőségek.

férfiaknál az alacsony tesztoszteron szint okozhat olyan szintű depressziót ami akár öngyilkosságig fokozódhat.

ebben az esetben annyi a teendő,hogy kívülről visz be tesztoszteront és élőbb lesz utána mint előtte.

2016. júl. 17. 17:04
 22/31 anonim ***** válasza:

Na tessék, köszönöm szépen!

Akkor miért kell lepontozni amit írtam???

Most írta a kérdező hogy nem 90 éves kórházban lévő emberekre értette, már!

2016. júl. 17. 17:11
 23/31 A kérdező kommentje:
Nos igen, még egy szóra visszatérve az öregemberekre... a lelki probléma/trauma alatt azt hittem érthető, hogy én lelkileg megbántott, megtört, magát elhagyott emberekre gondoltam. Nem hittem volna, hogy valaki idekeveri az öregembereket, és a halálos betegeket, mert szerintem nagyon távol áll egymástól a két kategória.
2016. júl. 17. 23:18
 24/31 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön, hogy a lányok ilyenek, meg olyanok, meg hogy csináltál egy próbát és a kövér fiúnak a szexi cicus nem írt vissza, de a kigyúrt muksónak meg visszaírt... Bocsánat, ha tévedek, és nem a nőgyűlöló pacák vagy, akinek gondollak... Annyi gyönyörű, helyes, értelmes, szép lány van a világon! És egy nőről senki ne mondjon addig véleményt, ameddig meg nem ismerte, mert az nagyon helytelen! Tudom, eddig ez még nem hangzott el, de félek ez a beszélgetés is ide fog kilyukadni! Hát nem, ne bántsa senki a lányokat, ebből elég legyen egyszer és mindenkorra! És fiú vagyokok, csak úgy mondom, szóval nem azért mondom, mert férfigyűlölő vagyok. Meg nem is csajozni akarok, persze, hogy nem! :-)
2016. júl. 17. 23:46
 25/31 anonim ***** válasza:

kérdező most már komolyan nem értem,hogy miért teszed külön kategóriába az időseket?

de akkor levezetem.

vagy 75 éves,a nyugdíjad annyi,hogy kifizeted a rezsit és van napi 1000 forintod kajára.

a gyerekeid felnőttek külföldön dolgoznak.

a feleséged meghalt.

a napod fő programja,hogy elmész a piacra venni ezt azt,ezek után otthon vagy egyedül,elhagyatva,magányosan és ami a legfontosabb totálisan céltalanul egy öreg testben,ugyanazzal a szelemmel mintha 30 lennél.

rájössz,hogy nem kíváncsi rád senki,és már te sem vagy kíváncsi senkire.

vagyis ugyanazok az állapotának a kiváltói,mint egy fiatal depressziósnak,csak ővelük már tényleg senki sem foglalkozik.

nincs esélyük,idejük és lehetőségük arra,hogy ebből kilábaljanak.

2016. júl. 18. 00:17
 26/31 A kérdező kommentje:

Ki szidta itt a lányokat, most őszintén? Hol esett egy szó is róluk az eddigi válaszokban? Azt meg nagyon szépen köszönöm, hogy ítélsz meg, hogy semmit nem tudsz rólam...

A probléma ott van, hogy egész eddig te a halálos betegséggel, és az öregedéssel jöttél. Én nem azt mondtam, hogy egy öregember nem érezheti magányosan magát, vagy nem lehet maga alatt, hisz ez kapcsolódik a kérdéshez lényegében. De ha valaki megöregedik, az az élet velejárója, a halálos betegség pedig nem lelki probléma, csak kivált azt is. Önmagában egyik sem egy lelki bántalommal indul. Úgyhogy a természetes öregedést, és a betegségeket ne vegyük már ide.

2016. júl. 18. 10:52
 27/31 A kérdező kommentje:
*hogy úgy ítélsz meg
2016. júl. 18. 10:53
 28/31 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy bárki is bántott volna egyetlen lányt is; csak előre jeleztem: nem lenne jó, ha ez előfordulna! Gyakran az ilyen beszélgetések sokszor hasonló végeredménnyel szoktak járni és ez elég szánalmas és lealacsonyító az egész férfi nemre nézve. Egyébként meg akik depressziós az kezelje magát. Multivitamin tabletta a dobozon feltüntetett adagolás szerint, nagyon hatékony tud lenni, nekem segített... Sokáig kell szedni, de helyre teszi a hormonháztartásodat...
2016. júl. 18. 11:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Mármint, hogy nem a hormonháztartásodat teszi rendbe (mert ez csak közvetetten igaz), hanem serkenti a belső elválasztású mirigyek működését, na, ezt akartam írni, bocs...
2016. júl. 18. 11:19
 30/31 A kérdező kommentje:
Ha valaki szapul valakit, biztos jó oka van rá. De nekem nincs hozzá közöm.
2016. júl. 18. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!