Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet vajon annyira komoly...

Létezhet vajon annyira komoly lelki probléma, vagy trauma, amiből csak az öngyilkosság a kiút?

Figyelt kérdés
Pusztán elméleti kérdés.

2016. júl. 16. 16:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Az öngyilkosság a gyávák megoldása valamire, amivel nem mernek vagy lusták szembenézni. A régi időkben is túléltek az emberek borzalmasabb dolgokat is, mint amik a mai világban aktuálisak lehetnek.
2016. júl. 16. 16:50
 2/31 anonim ***** válasza:
30%

Ahahahaha xddddd

Nézem a válaszokat. Mennyi Darwin-díjas van errefele. Szaporodik a selejt, miért nem használt anyukátok kotont. Így is túl sok a szenny ezen világonxddd

Ez nézőpont kérdése. Adott embernek más nehézségűek a dolgok. Pl ha hajléktalan leszel, sztem abból nincs nagyon más. Ha pénzt is keresnél, ellopják, boldogságot sose érhetsz el, jelentősen leszűkül a lehetőségek száma és még sorolhatnánk. Ebből is van kiút persze, csak nem éri meg. Pl 20-30 év

2016. júl. 16. 17:14
 3/31 anonim ***** válasza:
50%
Pl 20-30 év alatt kihúzod magad belőle. *
2016. júl. 16. 17:15
 4/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Olyan lelki probléma nem létezik, amiből legalább valamennyire nem lehet fellélegezni, legalábbis szerintem. Nézd meg, hogy még a skizofrének is képesek normális életet élni akkor, ha megfelelő a környezet számukra. Szóval mindenből, a legsötétebb dolgokból is van kiút. Mindenből ki lehet mászni. Ráadásul van egy szint, ahonnét már nincs lejjebb. Szóval ha a fenékre leértél, akkor ott üldögélsz egy kicsit, elvagy ott egy darabig, békázol meg számolod a kukacokat; aztán mászhatsz vissza, mert rájössz, hogy a semminél sokkal jobb az, ha valamit tehetsz a saját életedért. A küzdés nem annyira unalmas mint az, ha feladod és nem teszel semmit. Volt szerencsém megtapasztalni. Odalent nincs semmi, csak az unalom, de ha már egy fokot felmásztál a létrán, ott már fogsz találkozni emberekkel (lányokkal, fiúkkal), akik lefelé vagy felfelé tartanak és segíteni fognak neked.
2016. júl. 16. 17:39
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk saját hibádból több ember halálát okozod, és nem tudod feldolgozni.
2016. júl. 16. 17:52
 6/31 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság ugyan olyan mint amikor játszol egy játékkal a gépen, tele lesz a tököd vele és kilépsz, csak nem tudod mi lesz miután kiléptél.
2016. júl. 16. 17:57
 7/31 Roland G. ***** válasza:
8%
No!...
2016. júl. 16. 18:10
 8/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én gondolkoztam rajta, elméleti szinten.
2016. júl. 16. 18:33
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

létezik igen.

a krónikus belgyógyászaton a többség ebben hal meg.

gyakorlatilag abba hagyják az evést és az ivást,vagy csak alig esznek isznak.

lefogynak csont és bőrre,végül leállnak a belső szervek és meghalnak.

idős kori anorexia.

az anorexia alapja a mély depresszió és a halál vágy.

sajnos szegény tehetetlen idős emberek ott fekszenek,a testük cserben hagyta őket,fájdalmaik vannak és hiába van ott a család és vannak szeretve ők akkor sem hajlandóak enni és ebbe bele halnak.

2016. júl. 16. 20:44
 10/31 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha valaki egy idő után teljesen beleun abba, hogy küzdjön, hogy hajtson előre?
2016. júl. 16. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!