Létezhet vajon annyira komoly lelki probléma, vagy trauma, amiből csak az öngyilkosság a kiút?
erről írtam.
ha nem olvasod el amit írok,akkor minek kérdezel?
az elfekvőben lévő emberek 70-80-90 évesek,vagy halálos betegek és nincs kedvük élni tovább,vagy harcolni a betegségekkel az elöregedett szervezetükkel a depresszióval,ezért éhen halasztják magukat.
Az nem depresszió te setét hanem időskori demencia!!!
Hogyan keverheted össze a kettőt???
Fiatalokról beszélünk, depresszióról, most az idősek a kórházban, 80-90 évesek hogy a retekbe jönnek ide???
nem mindegyik demens,sőt a többség egyáltalán nem az.
és az életkor kritikát sem értem,az öngyilok az öngyilok.
miért lenne értékesebb egy fiatal ember öngyilokja?
és pont ez a rettenetes hogy nem fullban nyomják,hanem elhúzódik ez akár fél-1 évet is.
a szomorú meg az hogy nem kezeli őket pszichiáter,nem kapnak antidepresszánst,hormonpótlást,csak rivotrilt hogy nyugodtak maradjanak.
Ne érts félre, elolvastam. De ha valaki, mint ahogyan írtad is, halálos betegséggel küzd, és emiatt választja a halált, az nem tiszta lelki probléma.
De direkt szenvedni akarnak? O-o ezekszerintxDD
Még csak nem is a halál a konkrét céljuk, mert azt simán megtehetnék rövidebb idő alatt is...
Értem én, mire szeretnél kilyukadni, de a 80 éves, csajozni vágyó bácsikák sem tartoznak a lelkileg bántalmazott emberek közé.
A kérdésemet egyszerűbben nem tudom megfogalmazni, az érdekelt, szerintetek mi lehetne az a szint, az a lelki baj, amiből nincs kiút. Nagyon örülök annak, ha valaki 80 évesen ereje teljében van, élvezi az életet, és példát mutathatna egyeseknek, de a kérdés nem ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!