Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet vajon annyira komoly...

Létezhet vajon annyira komoly lelki probléma, vagy trauma, amiből csak az öngyilkosság a kiút?

Figyelt kérdés
Pusztán elméleti kérdés.

2016. júl. 16. 16:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
16%

erről írtam.

ha nem olvasod el amit írok,akkor minek kérdezel?

az elfekvőben lévő emberek 70-80-90 évesek,vagy halálos betegek és nincs kedvük élni tovább,vagy harcolni a betegségekkel az elöregedett szervezetükkel a depresszióval,ezért éhen halasztják magukat.

2016. júl. 16. 22:14
 12/31 anonim ***** válasza:

Az nem depresszió te setét hanem időskori demencia!!!

Hogyan keverheted össze a kettőt???

Fiatalokról beszélünk, depresszióról, most az idősek a kórházban, 80-90 évesek hogy a retekbe jönnek ide???

2016. júl. 16. 22:17
 13/31 anonim ***** válasza:
Igazából akkor azok elég mazochistákXD 3-4 napig lehet max. bírni elvileg folyadék nélkül. Miért nem inkább nem eszik/nem iszik semmit stílusban nyomják? Még csak kínlódni sem kínlódnak hetekig az éhség miatt, előbb meghalnak folyadékhiányban.
2016. júl. 16. 22:46
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

nem mindegyik demens,sőt a többség egyáltalán nem az.

és az életkor kritikát sem értem,az öngyilok az öngyilok.

miért lenne értékesebb egy fiatal ember öngyilokja?

és pont ez a rettenetes hogy nem fullban nyomják,hanem elhúzódik ez akár fél-1 évet is.

a szomorú meg az hogy nem kezeli őket pszichiáter,nem kapnak antidepresszánst,hormonpótlást,csak rivotrilt hogy nyugodtak maradjanak.

2016. júl. 16. 22:51
 15/31 A kérdező kommentje:

Ne érts félre, elolvastam. De ha valaki, mint ahogyan írtad is, halálos betegséggel küzd, és emiatt választja a halált, az nem tiszta lelki probléma.

2016. júl. 16. 22:53
 16/31 anonim ***** válasza:

De direkt szenvedni akarnak? O-o ezekszerintxDD

Még csak nem is a halál a konkrét céljuk, mert azt simán megtehetnék rövidebb idő alatt is...

2016. júl. 16. 22:53
 17/31 Inessential ***** válasza:
Ez az egyszerűbb út.
2016. júl. 17. 02:48
 18/31 anonim ***** válasza:
37%
Úgy látszik tényleg nem olvastad el, amit írtunk. El kellene, mert azért írtuk. Én is ismerek olyan 80 éves bácsit, aki még csajozok, vonaton simán leszólít bármilyen csajt és bejön neki! Hatalmas arc az öreg, Oszkár díjat érdemelne! Tuti én is ezt fogom majd csinálni...
2016. júl. 17. 09:23
 19/31 A kérdező kommentje:

Értem én, mire szeretnél kilyukadni, de a 80 éves, csajozni vágyó bácsikák sem tartoznak a lelkileg bántalmazott emberek közé.

A kérdésemet egyszerűbben nem tudom megfogalmazni, az érdekelt, szerintetek mi lehetne az a szint, az a lelki baj, amiből nincs kiút. Nagyon örülök annak, ha valaki 80 évesen ereje teljében van, élvezi az életet, és példát mutathatna egyeseknek, de a kérdés nem ez volt.

2016. júl. 17. 13:14
 20/31 A kérdező kommentje:
És hozzátenném utólag, hogy nem idős, csúnyán fogalmazva már-már a halálhoz közelítőkre, és halálos betegekre gondoltam. Egy teljesen átlagos életet élő személyre gondoltam a kérdés kiírásakor, aki előtt még ott az élet java része.
2016. júl. 17. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!