25 évesen ciki hogy szeretem ezeket a dolgokat? Ugyanis a családom fura szemmel néz rám ezekért.
sokan néznek Family Guyt, Animéket......
szerintem nem fura...
23F
Nem fura, és a legkevésbé sem a kérdező nemétől függ.
Az animációs mesék ugyanolyan műalkotások, mint bármilyen festmény, szobor, regény, vers, zene vagy élőszereplős film. Sőt, egy animációs film ezeknek egy összessége, rengeteg nehéz munka van az animációval, a rajzolással, a zenével, nem beszélve a történetről. Szerintem inkább az a fura, aki egy ilyen alkotást nem tud értékelni, még akkor is ha nem tetszik neki. Nem kortól, és nem is nemtől függ.
Minden ilyenre egyszerű a válasz: mert ő nem ilyen, és nem ezt tette ennyi idősen. Ennyi.
Az életben ha valamit nem értessz mások kapcsán elég annyit tudatosítanod magadban legyen az családtag, vagy idegen, hogy MÁS érdeklődése van, MÁS hatások érték. Te miért szeretted meg ezeket a meséket? Mikor? Ezek az események a családodat is érték? Ha nem akkor nem inkább az lenne a fura ha teljes mértékben megértenék?
28 vagyok, mi baj a Minion-ökkel? Az is vicces. Bár gügyögni nen tudom, hogy kell hozzá.
Érdekes, pasi gyerekességéhez soha nem teszik hozzá, hogy van-e gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!