34 leszek májusban és még nincs családom. Ez ciki?
Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg még barátnőm sincs. Amúgy abszolút a nők érdekelnek. Az a probléma hogy szoktam gondolkodni kivel lehetne összejönni, de előbb utóbb arra jutok az illető nem tökéletes, van valami "hibája", és az elkezdene zavarni. Minden emberben találok valami hibát. Mondjuk az nem annyira érdekel már hogy nehéz munkát találni, ezért nem kellene család, mert azt meg tudja oldani az ember, a leendő gyerekeim is megoldanák szerintem. Ha úgy gondolom jó most így nekem jelenleg, az elfogadható? Vélemények?2016. márc. 22. 16:18
1/12 anonim válasza:
Nem ciki, majd találsz valakit, akit elfogadsz a hibáival együtt. Én sem jártam vagy 15 évig senkivel hivatalosan, csak szeretőket tartottam, rövidebb ügyeim voltak. Aztán jött valaki, aki nem tökéletes ugyan, de éppen megfelel nekem. :) Fel a fejjel!
2/12 anonim válasza:
Ciki 34 évesen ciki kérdést kérdezni..
3/12 anonim válasza:
34 évesen az a ciki, hogy noname emberektől kérsz megerősítést, hogy jól tudd magad érezni és megnyugodjon a kis lelked.
4/12 anonim válasza:
Én 42vagyok,nincs se asszony,se bnő!
Aki csalódott és már nehezzen bízik meg egy nőben annak nehezebb ismerkednie,a gyerekvállalásról meg nem is beszélek! NYUGI KÉRDEZŐ,SOKAN VAGYUNK MÉG A TE HELYZETEDBEN!
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi
2016. márc. 22. 20:05
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy külsőre teljesen tudom milyen barátnőt szeretnék, de megmondom őszintén sok nővel találkoztam és volt köztük pár egészen "meredek".
2016. márc. 22. 21:25
7/12 anonim válasza:
4-es vagyok,tudod lehet furanak tartod magadat,de nőben is van rengeteg fura,nehéz a normálisat megtalálni!
1biztos a mai világban nehéz megtalálni a nagy Ő-t!
Talán nincs is ilyen!
8/12 A kérdező kommentje:
Igen engem egy kicsit furának tartanak, de megmondom őszintén szerintem sok nő van akinek olyan a személyisége hogy nálam az kiveri a biztosítékot. olyan bolondos emberek.
2016. márc. 22. 22:11
9/12 anonim válasza:
Mik voltak a hibák, amik eddig zavartak?
10/12 anonim válasza:
21 vagyok és életem sincs,nemhogy barátnőm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!