34 leszek májusban és még nincs családom. Ez ciki?
Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg még barátnőm sincs. Amúgy abszolút a nők érdekelnek. Az a probléma hogy szoktam gondolkodni kivel lehetne összejönni, de előbb utóbb arra jutok az illető nem tökéletes, van valami "hibája", és az elkezdene zavarni. Minden emberben találok valami hibát. Mondjuk az nem annyira érdekel már hogy nehéz munkát találni, ezért nem kellene család, mert azt meg tudja oldani az ember, a leendő gyerekeim is megoldanák szerintem. Ha úgy gondolom jó most így nekem jelenleg, az elfogadható? Vélemények?2016. márc. 22. 16:18
11/12 anonim válasza:
Úgy csinálsz, mintha neked nem lennének hibáid. Mindenkinek vannak hibái, rigolyái, de egy kapcsolat attól működik, hogy valahol elfogadjuk a másikat, illetve kompromisszumokat kötünk egymással. Nem az a ciki, hogy egyedül vagy, hanem mert ezeket a dolgokat nem fogadod el.
12/12 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom hogy nekem nincsenek hibáim, csak másnak esetleg olyan hibái vannak, amik engem nagyon zavarnak. Hogy az nekem sok.
2016. márc. 23. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!