Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A családom szerint ciki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom szerint ciki hogy 24 évesen még szűz vagyok. Egy fiú hogy fogja ezt nekem tolerálni? Olyan gáz vagyok

Figyelt kérdés
A fiúk akikkel jártam hamar szakítottak velem, de a szexet nem hozták fel, mondjuk kevesebb mint egy hónapot jártam velük, ez kevés idő nekem ilyen komoly dologhoz. A családom pedig tudja hogy én ilyen rövid után még senkinek nem adom meg magam.
2015. júl. 23. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
Nos, bizonyos gázok elég robbanékonyak. Te olyan gáz vagy ?
2015. júl. 23. 21:22
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
lesz ilyen! keress tovább és ne érdekeljen a családod véleménye.
2015. júl. 23. 21:23
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
én 28 évesen mondhatom el ugyanezt magamról.
2015. júl. 23. 21:23
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
A családod bunkó, ne foglalkozz velük. Nem vagy gáz, inkább cuki:)
2015. júl. 23. 21:24
 5/21 anonim ***** válasza:
56%

Én is szűz vagyok, mert rettegek a terhességtől, az egyetlen 100%-os módszer pedig, hogy nincs szex.

Szerintem nem gáz, bár elfogult vagyok. :)

2015. júl. 23. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
29%
Miért pontoztatok le ti verebek?
2015. júl. 23. 21:28
 7/21 R.Speltzer ***** válasza:
78%

Ém fiú vagyok majdnem egykorú veled és szüz.

Már halál komolysággal feltették a kérdést h biztos hogy a lányokat szeretem e...

Kicsit lejáratta magát előttem az egész pereputty ...

Tudom mit érzel..

2015. júl. 23. 21:34
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

Én is az vagyok! Most akkor ez is gáz? Emiatt lapátra tennél te is, mert neked tapasztalt kell? :D

24f

2015. júl. 23. 21:35
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
A normális fiúk fogják ezt tolerálni, a családod véleménye meg ne érdekeljen.
2015. júl. 23. 21:37
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

Megjelentek a lepontozó szexmesterek.

Én felpontoztam mindenkit.

Iszonyat nagy embernek gondolják magukat, csak mert már bedugták a farkuka egy lyukba. Pedig attól senki nem lesz nagyobb.

Hát, elég fura családod lehet, kérdező... Miért mondasz el nekik ennyi mindent magadról, pl. hogy szűz vagy? Gondolom, már máskor is beléd kötöttek.

2015. júl. 23. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!