Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom szerint ciki hogy 24 évesen még szűz vagyok. Egy fiú hogy fogja ezt nekem tolerálni? Olyan gáz vagyok
Nem vagy gáz. Engem konkrétan nem zavarna, ha nem váratnál engem évekig. Bár ugye ez is szubjektív dolog. Egyébként egyszer nekem is el kellett veszítenem a szüzességemet, mégsem dobott az akkori barátnőm azért.
27/f
A 20 feletti szűzlányok sokkal szánalmasabbak mint a 30 feletti szűz férfiak, ugyanis egy nőnek szó szerint nulla erőkefepetés kell ahhoz, hogy megszűnjön ez az állapot.
Lemégy miniszoknyába rázod magadat egy kicsit egy diszkóba és ennyi volt.
Szerintem gáz, de nem azért, mert ciki, hanem mert egy csodás stresszűző és boldogságbomba lehetőségtől fosztod meg magad.
Persze ilyen hamar nem adod meg magadm oké, érthető. De az én vőlegényem pl egy egyéjszakás kalandnak indult... jövőre esküvő. Egyszerűen annyira jó volt a szex és annyira működött a kémia kettőnk között, hogy nem bírtunk leállni vele, és persze nyilván emellett a személyiségünk is kiderült, hogy passzol :)
Azért ebben a korban már kevés ffi fog hónapokat várni egy szexre. Bár van pár szintén szűz jelentkező.
De nekem is van egy ffi ismerősöm 26 éves, jó pasi. Egyszer szexelt, de elmondása szerint kb megerőszakolta a csaj. egyszerűen nem érdekli. Ő dolga, mi szeretjük attól még, jó barát.
13. Vagyok
Én pl simán belemennék egyéjszakás kalandba is de nem akárkivel, viszont aki tetszik neki nem kellek. Lehet hogy nem vagyok a világ legszebb nője de mindent megteszek hogy kihozzam magamból a maximumot mint külsőre ill. az élet más területein. Ezért csak néhány olyan férfival tudtam volna eddig elképzelni akár kapcsolatot vagy mást akiben semmit nem akartam megváltoztatni akik ugy voltak jók amilyenek..persze nekil nem voltam megfelelő hogy külsőre vagy a személységem miatt az már mindegy hisz bármennyire is tudtam őket szeretni ha ők engem nem....amugy is ki a fene akarna maga mellé olyasvalakit társnak aki magasról tojik rá. Nálam nem is az a legrosszabb h szűz vagyok hanem h sosem lesz olyan társam akivel kölcsönösen a lehető legjobban szeretjük egymást pedig nyilván a szex is vele lenne a lehető legjobb.
14-es: nem igaz. Általában nem a bombanők szüzek.
Másrészt pedig nem dugni akarnak, én pl. meg akarok bízni valakiben. Dugni csak úgy nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!