Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 24 évesen szűz vagyok? F
Úgy érzem sok jó dologból kimaradtam, és hogy lassan a családalapításon kéne gondolkodn....:(
Mikor chatelek egy lánnyal egy darabig jól alakul a dolog, képen is tetszem soknak. De aztán mindig landolok a barát zónában. valamiért..
Élőben meg nem merek oda menni :/
Az egyik volt szerelmem nyilvánosan közröhellyé tett, azóta nem bírok nő szemébe nézni.
Lehet hogy nem itt kellene kockulnod hanem irány ki a szabadba ott mintha több élő nő lenne.
39F
ne legyél puhagyerek,amúgy meg ja már tizenévesen el kéne kezdeni kiélni magad.
de család?? 24 évesen? ne g**ecizz
Mit tett veled a volt szerelmed??
Amúgy nem ciki,helyedbe valami király tanfolyamra beiratkoznék és felszedném ott a első szimpi csajt,tedd Te is ezt ;) nem fogod megbánni,nekem sikerült és lett csomó jó OKJ-s papírom pl.szakács ( csak épp főzni nem tudok de jó ha van ilyen is)
Hát haverom ha te azon rugózol hogy hozzád b.s.z.t.a.k 1 narancsot és ez végett nem bírsz a nők szemébe nézni akkor te tényleg szoftver hibás vagy.
Inkább maradj a géped előtt kár lenne ezt a remek génvonalad folytatni.
Nem is a szemüket kell nézni! Se.g, dudák, lábak, szexi test, pl. :)
egyébként meg probálkozni kell, és tűrni a szemvedést
meg a megalázttatást, aztán majd csak sikerül becserkészni eggyett!
(vagy bojkottáld a sima nőket, vannak még részeg ri.ancok, vagy k.rvák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!