Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen ciki hogy hogy szűz vagyok? Érdemes lenne valaki olyannal lefeküdnöm aki iránt nem érzek már semmit csak hogy ne legyek szűz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 21:16
1/22 anonim válasza:
Ne!!!!!!!!!! Én megtettem.........
Nem ciki, egyáltalán.
3/22 anonim válasza:
ne tedd ezt és ismerkedj gondolom fiú vagy
4/22 anonim válasza:
Mindkét kérdésedre a válaszom: NEM!
És ez igaz akár fiú vagy, akár lány.
5/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2014. máj. 20. 21:21
6/22 anonim válasza:
Csak amiatt nem érdemes, ettől nem fogsz jobban aludni.
Azért érdemes, hogy élvezd az életet.
7/22 anonim válasza:
Olyan nem létezik, hogy semmi érzelmet nem viszel bele. Nem leszel több egy húsnál akibe a felesleget ürítik, mint a hulladékot a szemetesbe. Valaminek kell ott lennie.. vágy, tisztelet, magbecselülés, figyelmesség - a partner részéről első sorban. Nem kell hogy szerelmes legyél, sem hogy kapcsolatot alakíts ki, de azért ésszel válogasd meg, ki legyen a méltó rá, hogy először megérintsen. De biztos hogy késznek érzed magad az aktusra? Vagy csak szégyenled az érintetlenségedet? Ha ezért szekál bárki is, ne dőlj be nekik.
9/22 A kérdező kommentje:
Én érzem cikinek. Velem egykorú lányoknak már komoly kapcsolatuk van vagy házasok valakivel. Ezért cikinek érzem ezt a helyzetet. Most van egy fiú akivel megtehetném, de nem igazán érdeklem őt. Szerintem csak arra megy.
2014. máj. 20. 21:37
10/22 anonim válasza:
És senkit nem ismersz rajta kívül, aki szimpatikus lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!