Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 évesen ciki hogy hogy szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen ciki hogy hogy szűz vagyok? Érdemes lenne valaki olyannal lefeküdnöm aki iránt nem érzek már semmit csak hogy ne legyek szűz?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 21:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát most nem. De már cikinek érzem azt amiatt hogy mások már házasok is ilyen korban vagy együtt élnek valakivel.
2014. máj. 20. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor leírom bővebben.

Megtettem. Nem azért, mert cikinek éreztem, csak már szerettem volna. Hormonok. Viszont nem volt kivel. Így egy barátom nyerte a feladatot. Kedves volt, türelmes, rendes. Szavam sem lehet. Viszont semmit nem éreztem. Nem volt meg részemről a vonzódás, ami kellett volna. Pár hónapig még próbálkoztunk, nekem ugyanúgy nulla maradt a dolog.

Ha neked ez hiányzik, akkor feküdj le azzal a pasassal.

2014. máj. 20. 21:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes lefeküdnöd valakivel aki iránt nem érzel semmit.

Valójában nem az zavar téged, hogy szűz vagy, hanem hogy nincs párod.

Ha lefekszel valakivel utána sem érzed majd magad másképpen.

2014. máj. 20. 21:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát de most őszintén nem ciki amikor más velem egykorúaknak van komoly évek óta tartó kapcsolata?
2014. máj. 20. 21:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Ez nem kötelező dolog. Az életben az a jó, hogy (kb) úgy élheted, ahogy neked tetszik. Nem kell azért csinálni valamit, mert más is úgy csinálja.

Ha hiányzik is, az más kérdés. De akkor tegyél érte, ismerkedj.

2014. máj. 20. 21:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Tölt el fél napot legalább mindennap a fórumon, és meglátod hányan fognak "siránkozni" emiatt a dolog miatt. Szóval nem vagy egyedül, csak mindenki a tömeghez akarja igazítani az igényeit, ez meg nem jó.
2014. máj. 20. 21:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Válaszolnátok a legutóbbi kérdésemre?
2014. máj. 20. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Hány ember írja még le hogy nem ciki?! Nekem inkább az a furcsa ha valaki ilyen korban házas.

Másrészről; én ugyan fiatalabb voltam mint te, de az egyik barátnőm 27 volt, illetve a suliba is ismertem olyan csajt aki szüzen diplomázott (egyikük sem vallási, vagy ilyesmi okból). És szerintem vannak még, csak nem tudok róla.

Sőt fiúba is van ilyen, ott is ismerek olyat aki 24 évesen vesztette el, de olyan negyvenest is aki 30 évesen, és mára már volt is pár nője.

Szóval nem ciki egyáltalán, aki ezt mondja, arra ne hallgass!

Az a ciki, ha 10 év múlva is az leszel, de addig még bőven van időd. :)

2014. máj. 20. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez meg talán butaság lesz amit most írok, és lehet hogy le is pontoznak, de: ha van valamennyi hajlamod a saját nemed iránt, illetve ismersz olyan barátnőd aki szintén benne lenne a dologban, beszéld meg vele hogy tegye magát kissé férfiassá, tehát játszatok szerep játékot, ő meg egy arra specializálódott eszközzel, ami a férfi nemi szervet helyettesíti eljuttat téged a csúcsra. De mivel szűz vagy, így is odafigyelést igényel dolog. Mindenesetre gondold át, hátha megéri azzal a sráccal még pár kört futni.
2014. máj. 20. 22:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt nézve, hogy vannak sokan (én is) hasonló helyzetben, nem ciki. Viszont ha belegondolok, mennyire szeretnék barátnőt, mennyire szeretném mindazt ami egy barátnővel jár, akkor már ciki a dolog. Ciki, hogy rengeteg nálunk jóval fiatalabbnak kapcsolata van, csókolóztak meg már volt minden. Mi meg itt vagyunk, esélyjünk sincs. Az nem ciki ha valaki nem akar, de az már igen, ha valaki akar, de nem tudja hogyan. Ciki ha nem tud ismerkedni. 23/F
2014. máj. 20. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!