Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen ciki hogy hogy szűz vagyok? Érdemes lenne valaki olyannal lefeküdnöm aki iránt nem érzek már semmit csak hogy ne legyek szűz?
Na, akkor leírom bővebben.
Megtettem. Nem azért, mert cikinek éreztem, csak már szerettem volna. Hormonok. Viszont nem volt kivel. Így egy barátom nyerte a feladatot. Kedves volt, türelmes, rendes. Szavam sem lehet. Viszont semmit nem éreztem. Nem volt meg részemről a vonzódás, ami kellett volna. Pár hónapig még próbálkoztunk, nekem ugyanúgy nulla maradt a dolog.
Ha neked ez hiányzik, akkor feküdj le azzal a pasassal.
Nem érdemes lefeküdnöd valakivel aki iránt nem érzel semmit.
Valójában nem az zavar téged, hogy szűz vagy, hanem hogy nincs párod.
Ha lefekszel valakivel utána sem érzed majd magad másképpen.
Szerintem nem. Ez nem kötelező dolog. Az életben az a jó, hogy (kb) úgy élheted, ahogy neked tetszik. Nem kell azért csinálni valamit, mert más is úgy csinálja.
Ha hiányzik is, az más kérdés. De akkor tegyél érte, ismerkedj.
Hány ember írja még le hogy nem ciki?! Nekem inkább az a furcsa ha valaki ilyen korban házas.
Másrészről; én ugyan fiatalabb voltam mint te, de az egyik barátnőm 27 volt, illetve a suliba is ismertem olyan csajt aki szüzen diplomázott (egyikük sem vallási, vagy ilyesmi okból). És szerintem vannak még, csak nem tudok róla.
Sőt fiúba is van ilyen, ott is ismerek olyat aki 24 évesen vesztette el, de olyan negyvenest is aki 30 évesen, és mára már volt is pár nője.
Szóval nem ciki egyáltalán, aki ezt mondja, arra ne hallgass!
Az a ciki, ha 10 év múlva is az leszel, de addig még bőven van időd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!