Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vagy szűz?
28 évesen még kapcsolatom sem volt egy két próbálkozás néhány randi két csók akármelyik lánynál próbálkoztam senki nem akart végül komolyat.
Ahogy telik az idő egyre fásultabb és depressziósabb vagyok, és nem látom a kiutat. Sokszor gondolok már az öngyilkosságra is egyre kiégettebb vagyok, önbizalmam régóta nincsen néha kicsit megjön de az elutasítok után mindig egyre kevesebb jön elő az is nagy ritkán amikor azt gondolom hogy valakinek én is kellhetek valakinek én is fontos lehetek de aztán minden kezdődik elölről mert nem kellek, más kell helyettem vagy senki. Állítólag csúnya sem vagyok, de én már nem tudom mit gondoljak ezek után.. :(
Azért mert egy puhap..cs barom vagy és még csak akaraterőd sincs.
Ha igazán akartad volna, már régen lenne csajod. - de hát könnyebb pinát növeszteni, utána meg előadni a hattyúhalálát.
Amúgy 58 évesen.
most én is azon dolgozom, hogy puncit növesszek...
ha értitek, mire gondolok, miközben ezt írom
Akaraterő.. Hiába akarok valakit, ha más nem akar engem.
Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!