Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen vagy szűz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen vagy szűz?

Figyelt kérdés

28 évesen még kapcsolatom sem volt egy két próbálkozás néhány randi két csók akármelyik lánynál próbálkoztam senki nem akart végül komolyat.

Ahogy telik az idő egyre fásultabb és depressziósabb vagyok, és nem látom a kiutat. Sokszor gondolok már az öngyilkosságra is egyre kiégettebb vagyok, önbizalmam régóta nincsen néha kicsit megjön de az elutasítok után mindig egyre kevesebb jön elő az is nagy ritkán amikor azt gondolom hogy valakinek én is kellhetek valakinek én is fontos lehetek de aztán minden kezdődik elölről mert nem kellek, más kell helyettem vagy senki. Állítólag csúnya sem vagyok, de én már nem tudom mit gondoljak ezek után.. :(

2013. nov. 27. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16/F
2013. nov. 28. 06:47
 12/18 anonim ***** válasza:
prosti?
2013. nov. 28. 09:07
 13/18 A kérdező kommentje:
A prosti nem oldja meg a lelki állapotot. Nálam a szex is szerelemcentrikus.. Persze mindenkinek vannak nyers vágyai, de az 'megoldható' önkielégitéssel is.. Prostival csak lejjebb ásom az önértékelésem. Attól még a való életben gátlásos és tehetetlen, de legfőképp boldogtalan az ember mert nincsen szerelem, szeretet az életében Anélkül pedig sívár és kiábrándító az élet. Az élet értelmét a szeretet adja a többi körítés.
2013. nov. 28. 14:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
lájkoltam a tízes választ, hátha belém szeret
2013. nov. 28. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es, már beléd szerettem :D
2013. nov. 28. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:

"nincsen szerelem, szeretet az életében Anélkül pedig sívár és kiábrándító az élet. Az élet értelmét a szeretet adja a többi körítés."

Ezt mondd a saját nevedben, mert rám nem igaz! szerencsére nem vagyok annyira szűk látókörű, hogy erre az egy dologra egyszerűsítsem le az életemet.

2013. nov. 28. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:

"Az élet értelmét a szeretet adja a többi körítés." --> És magadat szereted legalább egy kicsit is? Úgy értem, hogy jóban vagy magaddal? Mert azt mondják az okosok, hogy először ezt kell elérnie az embernek és csak utána kellene társtaláláson gondolkozni. Mert kudarcra van ítélve az egész, ha a másiktól várod, hogy boldoggá tegyen.

Egyébként nálam is az a gond, hogy nincs önbizalmam, önbecsülésem és nem szeretem magam. Ez nyilván mindenkinek lejön, mikor meglát, szóval nem csodálkozom rajta, hogy eddig 0 tapasztalatom van a párkapcsolatok terén.

Szóval kicsit "bagoly mondja verébnek", tudom, de először talán magadon dolgozz, kedveld meg magad és aztán próbálj társat találni. :)

25L

2013. nov. 28. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Kell találnod egy olyan havert akinek jól megy a csajozás és ő bevezet az ilyenbe!Nem öngyilkosságon kell gondolkodni,eszedbe ne jusson,egy barát segít!
2013. nov. 29. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!