Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értitek meg, hogy nem ciki "x" évesen úgy élni, hogy nem volt még senkid/szűz vagy?
Kis túlzással napi 100 ilyen kérdést látok, és mindig el kell magyarázni, h nem ciki annak lenni..
Eljön majd mindennek az ideje, ne aggódjatok..
Azért "ciki", mert x éves korod után már furán néznek rád, a környezeted folyamatosan piszkál, hogy mikor szedsz már össze valaki, lassan pedig elkezdenek házasodni, gyereket nevelni a hasonló korú ismerőseid.
Ez a "mindennek eljön az ideje" 14 évesen még működik, 10 évvel később már nem nagyon.
Pont az a baj,hogy nem jön el mindenkinek az ideje...Főleg a mai világban nem,ahol a nők kényelmesen eltengődnek,a férfiak között pedig egyre több a szűz,jóval húsz év felett is bőven...
Nekem sem fog eljönni soha az az idő,és ezt tudom és látom is sajnos.
Hiába szeretném én az ellenkezőjét,sok éven keresztül megpróbáltam mindent megtenni érte,hogy másképp legyen.Eredménye ugyanúgy 0 volt...
És elkerülnek,kinevetnek,levegőnek néznek a nők. :/
23/F
18 évesen valóban nem ciki, de 28 évesen azért már...
És nyilván nem arról van szó, hogy ciki-e vagy sem. Ám, ha egy 30 körüli nő megtudná, hogy a kiszemeltjének ő az első akkor elég nagy valószínűséggel ejtené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!