Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mégis nőként hogy lehet...

Most mégis nőként hogy lehet boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Elmagyarázná nekem valaki?
2016. júl. 5. 23:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Igen? A férfiak is takarítanak napi 10 óra munka után pl.?"

Egy önálló férfit lehet, hogy nem fogja érdekelni a kosz 1 nap után, de 1-2 hét után észreveszi.

Igenis, van az a normális pasi, aki felfogja, hogy jól esne a segítség. Sajnálom, hogy te nem találtál ilyet.

"Ő nekik is alárendeltnek kell a párkapcsolataikban?"

Mint mondtam, van normális pasi. De most ide nem is akarok írni semmit, mert te olyan pasikat gondolsz ki, aki hanyag, lesz.rja mi van maga körül és a barátnőjével.

"Gyereket kell szülniük, úgy hogy közbe bármikor otthagyhat a pasi?( Akár terhesség alatt is) Ők nekik is folyton nőgyógyászhoz kell fordulniuk vagy jól nem mindig élvezni a szexet?"

Na jó, teljesen felesleges írnom neked a komplexusmentes válasszaimat... Te teli vagy komplexusokkal.Egy nőgyógyász nem pi.naként néz rád, mint akit meg akarna dugni, hanem mint páciens, akit meg kell vizsgálni, ugyanis ezért kap pénzt!! Teli vagy feszültségel...

2016. júl. 6. 10:04
 22/30 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom, hogy egy nőgyógyász hozzám ér :D Azt le szarom, vagy akár ha pinaként nézz rám azt is :D Hanem mondjuk, az is plusz idő, pénz....

Akkor hagyom ott a pasit, amikor akarom? Erre már reagáltam korában.

Nem az a bajom, hogy nem akarok gyereket :D Hanem, hogy mondjuk ha terhesség alatt otthagynak már nem tudom visszacsinálni és a gyerek teljes felnevelése is rám marad teljesen. Ez tényleg olyan kis dolog?

Előbb el kéne olvasni, amit az ember ír felfogni(ez elég hasznos tud lenni) és utána visszaírogatni.

19-20 majd írj rám 10-15 év múlva, amikor te is rájöttél már a dolgokra, hogy mégis milyen jól alakult az életed ilyen naivan.

2016. júl. 6. 14:40
 23/30 A kérdező kommentje:
Attól még, mert nem olyan kérdést teszek fel, ami nem mesébe illő még nem kéne nekem támadni.
2016. júl. 6. 14:42
 24/30 A kérdező kommentje:

Nem kötelező takarítani? Bocsi, de ez már nagyn éretlen hozzászolás volt.

Ha a pasi nem takarít és én se csinálom meg, akkor szerinted ki fogja megcsinálni? :D

2016. júl. 6. 14:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Na hallod, a gyerekekben pont ez a lényeg. Ha leég a házad, ha ebolás leszel, ha bármi történik, nem tudod csak úgy visszacsinálni. Mondjuk te még örökbeadhatod, a férfiaknak nincs ilyen lehetősége ha te meg akarod tartani.

Nem értem, hogy te miért az én jövőmre fújsz, mikor nem én vagyok paranoiás és boldogtalan. Te annak örülnél, ha más nő boldoktalan lenne? Ekkora egy szánalmas, megkeseredett hárpiát. Én nem azért létezem, hogy a te nyomorodra legyen bizonyíték és kiállhatatlan vagy, ha arra vered magad, hogy másnak mennyire lesz rossz.

Na ez a baj veled, ezért vagy boldogtalan. Magad miatt.

2016. júl. 6. 17:22
 26/30 A kérdező kommentje:
Nincs túl sok eszed az biztos, olvasd el még egyszer amiket írtam.
2016. júl. 6. 18:39
 27/30 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy egy kérdésemre nem tudtál válaszolni, de én vagyok kiállhatatlan.
2016. júl. 6. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted én vagyok a buta, mert nem tetszik a kiállhatatlan formádnak, hogy valaki nem támogat abban, hogy a saját jellemhibáidat másra verd rá. Benned nincs empátia egy szál sem, ráadásul arra alapozol, hogy majd másnak is milyen rossz lesz és höhö, az a jó.

Fel nem foghatom, hogy léteznek ennyire lelki roncs emberek.

2016. júl. 6. 20:52
 29/30 A kérdező kommentje:
Na figyi, én ezt a kérdést komolyan tettem fel( és nyilván nem véletlen), azért hogy hátha valaki ad rá választ nem azért hogy itt éld ki a szereplési válaszaidat. Senkit nem érdekel a te jövőt, azt se tudom ki a f@.sz.m vagy. Egy ideig még elröhögcséltem a válaszaidon, de most már kezd fárasztó lenni. Azt látom, hogy a szövegértés és a gondolkodás nem nagyon megy neked és megjegyeztem, de le is szarom már. Menjél inkább és tanulj a következő tanévre, vagy csináld a csücsörítős képet, mert ez már tényleg nem ide való.
2016. júl. 6. 22:51
 30/30 A kérdező kommentje:
*vágyaidat
2016. júl. 6. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!