Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Unalmas az élet?

Unalmas az élet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogx mindenki beáll a sorba.. Egyetemre megy , utána azonnal férjhez megy , majd gyereket szül és jó eséllyel otthon ül amíg csak él vagy ha férfi akkor halálra gürcöli magát a családjáért.. Gáz ha én nem akarom ezt? Na jó egyetemre mennék de azon kívül..szeretném beutazni a világot egyedül, vagy akár a szerelmemmel, meg akarok tanulni repülőt vezetni , több nyelven beszélni , vitorlázni a tengeren, lovagolni a sivatagban. Gyereket nem tudom hogy biztosan akarok-e... Talán ha már elmúltam 35 és amit lehet , már láttam a világból. Szörnyű ha így érzek? 20/L
2016. jún. 28. 14:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

Ne általánosíts.

Rajtad múlik. Minden semleges. egyén hozzáállása teremti jóvá s rosszá dolgokat, így unalmassá is.

2016. jún. 28. 15:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Szinte teljes egyetértek veled. Most értem abba a korba amikor jobban rálátok a felnőtt életre, és hát mit ne mondjak, nagyon csalódott vagyok. Úgy vagyok bele, hogy ennyi az egész?? Ezt várja mindenki amikor gyerek? Hét én ebből nem kérek. Rettentően kiábrándító és egy hatalmas nagy becsapás. Az egyetem és a munka oké, azt én is akarom, de a többi.... No thanks. A legtöbb embernek semmi egyénisége csak élik az életüket mint valami zombik, utánozva a szüleiket, nagyszüleiket meg a szomszédot teljesen tönkremenve. Tipikus magyar gondolkodás, hogy szenvedni kötelező. Én már az egyetem alatt hallok olyan beszólásokat, hogy "az egyetem arra való, hogy szenvedj". Szerintem meg ez nevetséges. Én ugyan nem fogok szenvedni ha csak tehetem. Ja és ez nem egyenlő a naív, világmegváltó gondolkodással, én csak boldogan akarom élni a saját életem.
2016. jún. 28. 15:42
 23/25 MZ.per.X ***** válasza:

"Ja igen és beül egy irodába dolgozni az ember de ki az aki ezt valóban élvezi? Meghalnék ha 8 órában kellene a géppel szemben ülnöm."

Olyan szűk látókörű vagy, mint egy szemellenzős ló. Irodai és irodai munka között fényévnyi különbségek vannak, és attól hogy neked nem jön be, más még élvezheti a munkáját.

2016. jún. 28. 19:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Ez a mondat kicsit fals (bár sokat rugózok én is ilyeneken): "...majd gyereket szül és jó eséllyel otthon ül amíg csak él vagy ha férfi akkor halálra gürcöli magát a családjáért". Ha kimegy az ember az utcára, akkor szinte mindenhol embereket lát: moziban, éttermekben, kocsmákban, áruházakban, parkokban, játszótereken, múzeumokban. Tehát mindenki éli az életét, ha máshogy is, de valahol mindig találkoznak a szálak egy másik ember életével (lásd az előbbi tevékenységek). Azaz nemcsak otthon ülnek az emberek, illetve nemcsak dolgoznak.

Amúgy szerintem nem gáz, ha te ezt nem akarod. Ma már más világ van, mindenki olyan életet él, amilyet csak akar. Szabadabbak a lehetőségek, így ha tudod valósítsd meg önmagadat:), jobban jársz vele.

2016. jún. 28. 21:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Én sem akarom ezt.

Jó egyetemre szeretnék menni, utána felköltözni Pestre, ott összeszedni magam és kimenni külföldre, ott még több pénzt keresni, bejárni a világot, a nagy tengert, a sivatagot, mindent látni akarok, az Eiffel toronytól kezdve Dubai-ig mindent.

Aztán venni egy hatalmas farmot, és mezőgazdasággal foglalkozni, miközben mellette dolgozom, és esetleg akkortájt házasodni, gyereket nem tudom akarok-e még, max esetleg ha minden adott hozzá, anyagi támasz, családi stb.

2016. jún. 29. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!