Unalmas az élet?
amennyi pénzt magyarországon egy pályakezdőnek adnak , lazán meg lehet csinálni otthonról, kisebb üzletelgetésekkel, MLM, ez-az amaz
tessék, már nem kellett beállni a sorba és valakinek robotolni 8 órában. Lehet élni a szabad életet
Nekem is voltak nagy terveim, vágyaim, amikről úgy gondoltam, hogyha éhen döglök, akkor is véghez viszem és nem érdekel mi történik, akkor is az lesz. Ja. Csak azzal nem számoltam, hogy annyira nem vicces, mikor a kávé sava marja a gyomrodat, mert nincs másra pénzed, csak egy kiflire, amit fekete, olcsó kávéval iszol...
Így kénytelen voltam én is beszállni a mókuskerékbe és beülni egy irodába. Nekem azért sikerült egy olyan irodai munkát találjak, ami egyrészt jól fizet, másrészt változatos is.
Szóval van, amikor mérlegelni kell. Mert amit én szerettem volna, abból soha nem tudok majd olyan életszínvonalat biztosítani magamnak, meg majd a majdani gyerekemnek, amilyet érdemlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!