Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Unalmas az élet?

Unalmas az élet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogx mindenki beáll a sorba.. Egyetemre megy , utána azonnal férjhez megy , majd gyereket szül és jó eséllyel otthon ül amíg csak él vagy ha férfi akkor halálra gürcöli magát a családjáért.. Gáz ha én nem akarom ezt? Na jó egyetemre mennék de azon kívül..szeretném beutazni a világot egyedül, vagy akár a szerelmemmel, meg akarok tanulni repülőt vezetni , több nyelven beszélni , vitorlázni a tengeren, lovagolni a sivatagban. Gyereket nem tudom hogy biztosan akarok-e... Talán ha már elmúltam 35 és amit lehet , már láttam a világból. Szörnyű ha így érzek? 20/L
2016. jún. 28. 14:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja igen és beül egy irodába dolgozni az ember de ki az aki ezt valóban élvezi? Meghalnék ha 8 órában kellene a géppel szemben ülnöm.
2016. jún. 28. 14:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, csak az ilyen dolgokhoz is pénz kell, mégpedig nem kevés és a pénz nem a fán terem :D Szóval akár tetszik, akár nem, de egy kicsit mindenképpen be kell állni a "sorba", még ha mások is a céljaid az átlagnál. Amúgy nem hiszem, hogy sok embernek lennének a céljai a fent leírtak, csak valahol "elvesznek" a céljaik megvalósítása/keresése közben és a fent leírtakkal megelégednek.
2016. jún. 28. 14:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is..de én már elkezdtem az első célomat megvalósítani és a többit sem hagyom veszni..
2016. jún. 28. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:

amennyi pénzt magyarországon egy pályakezdőnek adnak , lazán meg lehet csinálni otthonról, kisebb üzletelgetésekkel, MLM, ez-az amaz

tessék, már nem kellett beállni a sorba és valakinek robotolni 8 órában. Lehet élni a szabad életet

2016. jún. 28. 14:39
 15/25 anonim ***** válasza:
#14-es, ugye ezt te sem gondolod komolyan?:'D Tudod, hogy mikor keresel te pénzt az MLM legalján...Pénz nélkül meg nem fogsz saját MLM-et kiépíteni.
2016. jún. 28. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak nagy terveim, vágyaim, amikről úgy gondoltam, hogyha éhen döglök, akkor is véghez viszem és nem érdekel mi történik, akkor is az lesz. Ja. Csak azzal nem számoltam, hogy annyira nem vicces, mikor a kávé sava marja a gyomrodat, mert nincs másra pénzed, csak egy kiflire, amit fekete, olcsó kávéval iszol...

Így kénytelen voltam én is beszállni a mókuskerékbe és beülni egy irodába. Nekem azért sikerült egy olyan irodai munkát találjak, ami egyrészt jól fizet, másrészt változatos is.

Szóval van, amikor mérlegelni kell. Mert amit én szerettem volna, abból soha nem tudok majd olyan életszínvonalat biztosítani magamnak, meg majd a majdani gyerekemnek, amilyet érdemlünk.

2016. jún. 28. 14:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem hála az égnek sikerült egy olyan munkát választanom ,amit imádok (hiszen ez a hobbim is) és nagyon jól lehet vele keresni , ráadásul a szabadidőm is megmarad.
2016. jún. 28. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:
11, Én tényleg élvezem. :) Nem nagyon tudok jobb munkát elképzelni. Légkondi, van egy kis fitnesz terem is lent stb. Utazgatni is van lehetőségem(szóval nem lehetetlen munka mellett sem csinálni azt amit szeretsz). Igaz nem annyi mint kellene, mert nincs 100 nap szabim, de nem panaszkodom. Nem érzem ezt unalmasnak egyáltalán.
2016. jún. 28. 14:47
 19/25 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinek más a jó :) Megértem ha neked az hogx irodai munkát végezz.
2016. jún. 28. 14:49
 20/25 anonim ***** válasza:
En se szerettem volna sosem gyereket, es ez a mai napig nem valtozott meg, pedig mar 36 eves vagyok. En is szerettem volna ugymond szabadon elni. Elvegeztem egy egyetemet, dolgoztam a szakmamban 2 evet, de tudtam, hogy azzal a fizetessel nem sokra megyek, magyarul nem tudom megvalositani az almomat, ami az utazas az en esetemben is. Szerencsere sikerult kijutnom kulfoldre es az itteni fizetesbol mar tellett utazasra, es mas dolgokra is. Biztosan lehetne a mostani munkahelyemtol jobb is, de en szeretem, amit csinalok, a penz eleg, sok a szabadom, es beken hagynak :) Harom nyelvet folyekonyan, ket nyelvet kozephalado szinten beszelek, es egy nyelvet nagyreszt megertek, es ugy ahogy megertetem magam. Mostansag kisse ellustultam, olyan ertelemben, hogy nem fejlesztem magam nyelvek teren, pedig mindig is szerettem oket tanulni. Szoval mindenki mas, mindenki mashogy szeretne elni az eletet, es nem kell, szerintem, senkinek se megfelelned, csak onmagadnak :) Kivanom, hogy az almaid teljesuljenek :)
2016. jún. 28. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!