Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Unalmas az élet, unalmas a...

Unalmas az élet, unalmas a nyár. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ilyen rossz nyaram még sose volt,semmi se történik a munkán meg a bajokon/problémákon kivül. Senkim sincs mindenki itthagyott,elb@@@@szták a felvételi papírjaim és rámkente a retkes felvi az egészet. Talán senkinek se tetszek,senki se szeret igazán. Van öt db ki....szett szabadnapom azon is itthon senyvedek,mert természetesen azt hangyaf.nyi pénzemet se kaptam még meg. Elegem van,unom már hogy folyton csak a baj és az unalom jut nekem. 19/L
2015. júl. 31. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
tedd izgalmasabbá magadnak ahogy én is teszem, légy kreatív:D kb magamnak csinálok felesleges pluszprogramokat, de így legalább nem unatkozom:D 18/F
2015. júl. 31. 01:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz időszaka mindenkinek van, én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy elindulok egyedül sétálni, vagy biciklizni, mindegy merre, csak kikapcsoljam magam. És közben van időm arra, hogy átgondoljak dolgokat, miket kéne tennem, hogy javítsak esetleg, vagy jobb legyen.
2015. júl. 31. 02:00
 3/8 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Rituális öngyilkosság.
2015. júl. 31. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:

van pótfelvételi, és a felvi.hu a legbiztosabb kezelést végzi, pontos mint egy svájci óra ha egy percel később fizetted be azt a 9.000 ft-t amit jelentkezéshez kellett vna akk már lekésted. Valószínű a te hibád, de ne aggódj ezen van pótfelvételi illetve maximum elmész egy szakirányú okjre, mert még nem vagy 20 éves ingyenes. Ne keseredj el, fő a pozitív gondolkodás :D

5 db szabad nap, ha nem vagy kövér akk könnyen szerzel barátokat menjetek el dobozost sört vedelni és beszélgetni (max egy ezres fiúknak is) ha kövér vagy és jófej akk is könnyű jóba lenni emberekkel :D 5 szabad nap, akk pihenj vagy dolgozz rendesen, ha 8-tól 4ig dolgozol akk is sok időd van :)

2015. júl. 31. 03:15
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem az élet unalmas, hanem te!
2015. júl. 31. 05:02
 6/8 anonim ***** válasza:

velem ugyanez a helyzet, csak engem az unalom ol meg. haverjaim mind leutaztak szuleikhez, vagy munkat vallaltak a nyarra, en meg itt reszelem a tokom egesz nyaron, alig varom, h kezdodjon mar az egyetem.:/

f/20

2015. júl. 31. 06:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Tervezz kicsiben. Kezdj valamibe. Olvass. Sportolj. Keress jövőbeli terved megvalósítását segítő elfoglaltságot. Menj kirándulni. Edzél! Streetworkout nem csak a legjobb edzés, de sok barátot lehet szerezni és növeli az önbizalmat is. Segíts a háztartásban. Csinálj jogsit. Tanulj nyelveket. Írj naplót. Önzetlenül segíts napi szinten 5 embernek (tudományosan bizonyított, hogy ennyi jó cselekedet boldoggá tesz). Keress valami hobbit, ami tetszik, amiben megtalálható a mindennapi kikapcsolódás, de nem romboló hatású (kertészet, aquarisztika, lovaglás, bringa, sakk, Rubik, rejtvény festés, főzés, gastro blog, modellezés, horgolás, kézművesség, turisztika, bármi, ami megmozgatja a fantáziád.

Tudod a lényeg nem az, hogy azzal legyél, aki boldoggá tesz, hanem Te magad legyél, aki boldoggá tesz.

2015. júl. 31. 07:01
 8/8 hugyosgalacsin ***** válasza:
verd ki
2015. aug. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!