Unalmas az életem, miért?
ne búsulj, majd jobb lesz... nézd, milyen szép a világ, szép a zene is Eric Saite:
Rá se ránts!
Légy Férfi az istenért!
Erre muszály válaszolnom. Idén nekem se jött össze valami jó szilveszter, mert nekem sincs sok haverom, aki meg van, az beteg, vagy másokkal bulizik. Egyszóval: szenvedek.
Én is szoktam sokat gépezni (napi 2-3-4 órát lazán) de azért próbálok tőle elszakadni. Te is próbálj meg tőle elszakadni! Hidd el, több időd lesz fontosabb dolgokra, pl: tanulás, és máris jobbak az eredmények! Sportolj valamit, akármit! A sport lefoglal, megedz, és levezeti a fölösleges energiádat, valamint új emberekkel is találkozol, és lehetnek új barátaid. Foglald le magad hogy ne tudj emésztődni ilyen dolgokon (ez nekem is jól jönne ebben az unalmas téliszünetben) Apám mesélte hogy amikor ő katona volt, direkt mindig adták nekik a vezérlést, hogy nehogy unatkozzanak, mert köztudott hogy az unalom rendkívül hülye és szélsőséges gondolatokat szül az emberben.
Jobbulást, és fel a fejjel! Semmi sem olyan szörnyű ahogy most gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!