Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Unalmas az életem, miért?

Unalmas az életem, miért?

Figyelt kérdés
Most is Szilveszterkor itt ülök az ágyban és nézek ki a fejemből. Régebben még apukám áthívta a barátokat tüzijáték is volt. -Anyukám azt várja, hogy mikor hal meg mert az egész élete szenvedés. Ennek egyik oka: Kistesóm Autista (nézz utána ha nem tudod) és már tönkretette az életünket. A tanulmányi eredményeim se jók, barátaim sincsenek. Ráadásúl Játék függő is vagyok. (számítógépes). A báttyamnak hát... neki van a legkönnyebb dolga szerinte, de ez most mindegy. -Már egy gyakrabban sírok az ágyamban és már életkedvem sincs nagyon. (ne ajálnjatok szihológus). A legnagyobb boldogságot aki talán okozza aza kutyám, hógolyó. -Ezt is épp sírva írom le. 13/f

2015. dec. 31. 22:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Fogd fel a kistesóm súlyos autizmusban szenved ezáltal tönkreteszi anyukám és az én életemet is. 24órás felügyelet kell rá
2015. dec. 31. 23:21
 12/29 A kérdező kommentje:
Fogd fel hogy a kistesóm súlyos autizmusban szenved ezáltal tönkreteszi az anyukám életét és az enyémet. 24 órás felügyelet kell
2015. dec. 31. 23:23
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Itt kapod a tippeket, hogy min lenne jó változtatnod ahhoz, hogy kitörj a kis börtönödből, de nem hagyod magad. Sajnos nem tudjuk meggyógyítani a testvéredet, az adott helyzetből kell kihoznod a maximumot!
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Most nem azért, de a te életed hogy cseszi el, mikor játékfüggő vagy. Azzal cseszed el az életedet. Se a barátokról, se a tanulmányi eredményedről nem ő tehet.
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Menj ki szórakozni, barátkozz össze valakivel, hidd el a többiek elszórakoztatnak mindenféle hülyeségekkel.
2015. dec. 31. 23:25
 16/29 A kérdező kommentje:
Azért olyan szinten nem vagyok függő.
2015. dec. 31. 23:29
 17/29 anonim válasza:
100%

Szia.

A kistesód soha nem okoz boldog perceket? Mert szerintem de..

Mosolyogj, légy boldog, mert van családod, van tető a fejed felett. Tudom, hogy nehéz, de ez az élet. Segítsd a tesód és az anyukád, mert ők szeretnek téged. Ezt biztosan garantálom.

Meg fogod találni a legjobbat a tesódban és boldogok lesztek.

Kitartást! :) :)

És ha megnyugtat nem te vagy az egyetlen magányos ember sem a mai napon, sem az év bármely napján. ;)

2015. dec. 31. 23:30
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy tisztában akkor a függőség fogalmával...szerintem te simán csak elcseszed a szabadidődet a számítógép előtt, utána meg itt sírsz, hogy nincsenek barátaid és a tanulmányi eredményed se jó.

De hát ugye amit akarsz, azért tenni is kellene.

2015. dec. 31. 23:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Meg állandó stressz alatt vagyok mert a kistesóm szeret olyat csinálni hogy átmászik a kerítésen és elmegy messzire. Már számzáros kaput is tettünk...
2015. dec. 31. 23:31
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!,nekem is sok gondom van...de amúgy szinte mindenkinek,ahogy azt te is gondolhatod,én sem a nightclub-ból írok ide,hanem otthonról...Most én is leülhetnék ide,sajnáltatni magam (mert elnézést,ez az) és szidhatnám azokat,akik tanácsot szeretnének adni nekem...Most itt az emberek elmondták a véleményüket,sportolj,szokj le a játékszenvedélyről,menny ki,szerezz barátokat...De én úgy érzem,hogy nem is szeretnél annyira tenni aziránt,hogy megváltozzon az életed...ne burkolózz el a monitor elé,hanem tégy valamit...adok pár tanácsot,amivel hátha tudok segíteni egy kicsit:

Ha unatkozom,akkor néha,csak elkezdek táncolni,énekelni ,rajzolni,verset írni...és ehhez hasonlók,ennek köszönhetően,talán azt is felfedezheted,hogy miben vagy tehetséges!

A testvéred is egy ember,attól még hogy autista törődhetnél vele egy kicsit,leülsz hozzá,beszélsz neki,megöleled,olvasol neki...

És,amire jó lenne ha egy kis figyelmet fordítanál,az az anyukád...ülj le mellé,beszélgessetek sokat,öleld meg,mondd el,hogy szereted,ábrándozz vele a jövőről...

Hagyd abba a videojátékokat,az nem élet!

És,ne szidj csak segíteni szeretnék!

2015. dec. 31. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!