Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Unalmas az életem, miért?

Unalmas az életem, miért?

Figyelt kérdés
Most is Szilveszterkor itt ülök az ágyban és nézek ki a fejemből. Régebben még apukám áthívta a barátokat tüzijáték is volt. -Anyukám azt várja, hogy mikor hal meg mert az egész élete szenvedés. Ennek egyik oka: Kistesóm Autista (nézz utána ha nem tudod) és már tönkretette az életünket. A tanulmányi eredményeim se jók, barátaim sincsenek. Ráadásúl Játék függő is vagyok. (számítógépes). A báttyamnak hát... neki van a legkönnyebb dolga szerinte, de ez most mindegy. -Már egy gyakrabban sírok az ágyamban és már életkedvem sincs nagyon. (ne ajálnjatok szihológus). A legnagyobb boldogságot aki talán okozza aza kutyám, hógolyó. -Ezt is épp sírva írom le. 13/f

2015. dec. 31. 22:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#21 vagyok megint...hagyd már a kisöcsédet légyszíves...Nem csak az a problémád!Mért akarsz rávarrni mindent?Semmi köze nincs ahhoz,hogy most te nem csinálsz ma semmit,csak gépezel!Nagyon felbaszol ezzel,ne csináld már...most állj fel az elől a szar elől,és menny öleld meg anyukád,és apukád...beszélgess velük!Ne gyere mindig az öcséddel,ő is ember,és az autistáknak is van életük...
2015. dec. 31. 23:48
 22/29 A kérdező kommentje:
A kisöcsémmel elég sokat foglalkozok. És nem vagyok troll. Vki írta
2015. dec. 31. 23:54
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
fel a fejjel pajti! majd ha kicsit idösebb leszel lesz baratnőd és boldoggá tesz majd:) vagy még ezer lehetöseged van hogy boldog légy:)
2015. dec. 31. 23:55
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz a szüleiddel is!
2015. dec. 31. 23:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek barátaid?
2016. jan. 1. 14:51
 26/29 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem vagyok nekik szimpatikus
2016. jan. 1. 16:29
 27/29 anonim ***** válasza:
78%
Most képzeld el az öcséd helyzetét, már tudjuk neked milyen rossz, mert lusta vagy kimenni, de az öcsédnek milyen lehet? Ő az autista nem pedig te.
2016. jan. 1. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Sziaa

Először is szerintem el kéne fogadnod hogy a kistesód ezzel a betegséggel született, és gondolj bele az ő helyzetébe, aztán adj hálát az Istennek hogy te nem születtél így

Gondold végig, talán lehetnének rosszabbak is a dolgaid, már ahogy előttem is írták oda kéne menned anyukádhoz, megölelni, vagy bármi kis kedvességet, hogy ne meghalni akarjon, mert tudod az mindennek az alja, ha már valaki élni sem akar

Ő is szeret téged, neked is jobban kikéne fejezni a szereteted irántuk, és az autista testvéred iránt. Amíg tudsz, segíts másokon, mert majd meglátod, (biztosan később) ők is fognak rajtad. csak ahhoz neked is kell tenned, méghozzá jó sokat. Meg gondolom az, hogy a számítógép előtt ülsz nem javít semmin, akkor szakadj el tőle, fogd fel úgy mintha ez is (mittomén) a századik fánk lenne és felesleges megenned mert tele vagy és majd kipukkadsz, így állj a géphez is. jó volt, de elég volt Tudod sajnálom a helyzetedet, de (sajnos vagy nem sajnos) figyelmbe kell venni mindennek a jó oldalát (mert van) vagyis a rossz dolgokat is jóra kell fordítanod. Hallod 13 éves vag fogsz ennél még rosszabbat/jobbat tapasztalni nehogy ilyen miatt összeess! sok sikert! na aztán iparkodj leszokni a gépről, és segíteni a testvéreden és a családon :)

2016. jan. 1. 21:52
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a rengeteg választ!
2016. jan. 1. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!