Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » MI lehet a pszichológiai...

MI lehet a pszichológiai háttere annak, ha valaki felnőtt férfi létére nem dolgozik?

Figyelt kérdés
Most lesz 31 éves, az anyja nyakán él, online pókerezik (de azt is csak időnként) állandóan a pénz körül forognak a gondolatai, mégsem emeli fel a seggét, hogy tegyen valami értelmeset is az életében, hanem szépen kényelmesen elvan az anyja mellett, aki időnként rápirít, de gyakorlatilag 0 következetesség van benne, és így esély nincs rá, hogy valaha is normális ember legyen a fiából...Albérlőik vannak, illetve az anyukája rokkant nyugdíjat kap, így nem nyomorognak, de azért azt se lehet elmondani, hogy nem szorulnának rá arra a plusz pénzre...Jaaah, és 0-24-ig nyomja a gépet:)) DE minimum 10-14 órát gépezik sztem napi szinten. Hogy lehet valaki ennyire szánalmas? Évekig voltam a barátnője és próbáltam ösztönözni, vártam, hogy megváltozzon, de mostanra sikerült csak elfogadnom, hogy valószínűleg soha nem lesz képes a változásra...Hogy lehet, hogy őt nem zavarja az állandó semmittevés? Én nem tudnám így értékesnek érezni az életem, egy kicsit sem...Nem értem, hogy mi visz rá egy embert arra, hogy ilyen életet éljen...
2016. jún. 28. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez egy ok komplexum. És rengetegféle variációja van.
2016. jún. 28. 16:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Már nem viszem semerre kirándulni, mert kerek-perec megmondtam neki, hogy vagy összeszedi magát elmegy dolgozni, és ha kicsit összeszedtük magunkat, összeköltözünk, vagy mehet isten hírével. Kiderült, hogy az én végtelen türelmem is véges. Az anyukájának is már számtalanszor elmondtam, hogy szerintem mi lenne a helyes, látszólag meg is értette, és ő is a megoldásra törekedett, gyakorlatilag mégsem csinált semmit következetesen, mindig megenyhült, a fia meg ezt természetesen kihasználta..Én toleráns vagyok, de megérteni ezt nem tudom. Hogy 10-en x éven keresztül folyamatosan a pénz körül járjon valaki agya, de a világon semmit ne tegyen érte, és totál haszontalanul teljenek a mindennapjai..felfoghatatlan. Kérdőre vontam, hogy mit akar kezdeni az életével, nem érzi-e szégyennek-nem is azt , hogy itt tart ahol, hanem hogy 0 motiváció és akarat van benne? Erre a válasz, hogy nem érzi cikinek, és senkinek semmi köze hozzá. És most mondhatjátok, hogy minek kellett így nekitámadni, de ennek már rengeteg előzménye volt, sok türelmes, finom célozgatással. Innentől kezdve leveszem róla a kezem, csak szerettem volna kicsit megérteni, hogy miért...
2016. jún. 28. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
a
2016. jún. 29. 07:25
 14/16 anonim ***** válasza:

És mennyit keres az online pókerrel?

Egy kis rutinnal a havi fél millát simán meg lehet vele keresni.

Akkor meg minek menjen máshova dolgozni?:)

2017. jan. 27. 23:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt. Gyakorlatilag semmit nem keresett vele, ha véletlenül igen, akkor azt el is bukta. Nem igazán ment neki a dolog, ezért nem értettem, miért erőltette ilyen sok időn keresztül...
2017. jan. 29. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, a pókerstratégiát tanulni kell könyvekből meg online tanfolyamokból. Egy bizonyos állandó bevételi szintet el lehet vele érni. Csak ahhoz szeretni kell, motiváltnak lenni.

És szerelmi partnernek mindemellett jó volt a fiú?

Mert valamiért csak vele voltál.

2017. jan. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!