Szerintetek mik a legfontosabb tulajdonsága egy "igazi" férfinak?
Figyelt kérdés
Sokaktól megkapom, hogy gyerekes vagyok, apa nélkül nőttel fel, nincs is igazán előttem apakép. Mostanában elkezdett foglalkoztatni a dolog mitől is felnőtt egy férfi és nem gyerek. Fiúk lányok válaszát egyaránt várom.2016. jan. 10. 17:50
1/4 anonim válasza:
Ha kell, akkor komoly, ha kell, akkor humoros. Tud éretten viselkedni. Gavallér, finom, intelligens.
2/4 anonim válasza:
erős, nehéz kihozni a sodrából, nyugodt. Megoldásokra törekszik. Igazi "támasz". De a férfi is felvállalhatja az érzelmeit. Bármelyik eddigi barátom sírt, én sosem vetettem meg.
4/4 anonim válasza:
Domináns, karizmatikus. Arra buknak legjobban a nők ha van hatalma mások fölött. Vagy az erejével vagy az eszével vagy a pénzével vagy a tehetségével, akármivel szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!