Kismellű lányok, nektek is van olyan, hogy rátok jön ilyen pánikroham-szerű érzés a kis melletek miatt? Rám pont most jött rám, de már nem először.
Általában akkor jön elő, amikor egyedül vagyok itthon, mint most, vagy éjszaka.
Belenéztem a tükörbe melltartóba, ahol jól látszik, hogy még csak össze sem ér a két mellem, gyakorlatilag semmi nincs, és ilyen remegő sírás jön rám. Bezártam az ablakot, és üvöltöttem egy nagyot. Fogalmam sincs mi ez, de nem nyugszom megfelé, már meg vagyok ijedve saját magamtól, ez nem normális dolog. Mit csináljak, már kb. 20 perce van ez a remegő sírás, most már tényleg félek. A legrosszabb, hogy senkinek nem mondhatom el, mert mindenki elítélne miatta, nem kívánom senkinek ezt az érzést. Közben meg eszembe jut, hogy a rákos nők örülnének, ha "csak" a mellük lenne kicsi, és egészségesek lennének.
De egyszerűen így sem nyugszom meg, csak még rosszabbul érzem magam még a lelkiismeret-furdalás miatt is.
Szerintetek ez normális dolog, volt már valaki így? Ha igen, mit csinált, hogy megnyugodjon?
Nálam egyre gyakrabban jön elő, úgy, hogy előtte 5 perccel még jó kedvem van.
És rögtön tele lett mellnagyobbító reklámokkal a lap.. :)
Bohrzastow
Komoly kérdés, hogy ez normális-e?
Írj rám s segítek.
Te beteg vagy, komolyan.
Nekem meg amióta van mellem, a térdemig lóg. Neked is lógna, ha nagy lenne. A kicsi mellel semmi baj, de a lógós ciki.
Vagy doki, vagy elfogadod, hogy nem lesz kapcsolatod soha.
Keress fel egy pszichiátert/pszichológust.
Nekem kicsi a mellem de szeretem, sőt sokkal jobb mintha nagy lenne... Járhatok melltartó nélkül, nem zavar sportoláskor, tudok hason fekve aludni és a párom hiába szereti a nagy melleket, mivel a belsőm a legfontosabb neki, ezért elfogad és már jobban is szereti a pici melleket :)
Szóval itt nem a mellméreteddel van a gond
Figyelj, ezekről a dolgokról senki sem tud, elnyomom magamban, ide is csak azért írtam ki, hogy megnyugodjak.
Egy mentális problémákkal küzdő ember nem tudja elfolytani ezeket a dolgokat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!