Pánikbetegség tüneteként testtől való elidegenedés érzés. Hogy küzdjem le?
Nektek volt már ilyen? Mit éreztetek pontosan?
Nagyon rossz és gyógyszerek nélkül szeretném leküzdeni,de már 1 hónapja tart, szinte folyamatosan... Nem tudom,meddig bírom.
El fog múlni ez valaha is?
Előre is köszönöm a válaszokat! 25/L
Szedtem igen, antidepresszánst és nyugtatót, de csak egy kicsit enyhített a tüneteimen.
Ez az érzés már azután tört rám,hogy abbahagytam a gyógyszereket.
Kedves kérdező!
A legnagyobb ostobaságot követted el, amikor abbahagytad a gyógyszer szedését. 100% biztos, hogy ezért van ez az érzés, és ez sajnos további kezelést igényel. Önmagadtól leküzdeni ezt nem lehet.
Különben meddig szedted a gyógyszereidet?
Tudom. Megbántam,hogy elkezdtem szedni.
Egyébként nem akartam leírni,mert nem tartozik a kérdésemhez,de korábban már szedtem az antidepi+nyugtató párost 2 évig.
Enyhített ugyan a tüneteimen, de annyira jelentősen nem, hogy megérje vele mérgezni magam. Fél évre abbahagytam,és most ugye újrakezdtem sajnos,mert rábeszélt az orvos, de eldöntöttem,hogy nem fogok megint belekerülni ebbe az ördögi körbe,hogy vagy szedem és nem hat, vagy abbahagyom és jönnek az elhagyási tünetek.
Most kiürítem magamból a gyógyszereket,és ezek nélkül fogok meggyógyulni.
Dicséretre méltó elhatározás és szurkolok hogy sikerüljön neked. Azért az nem árt ha tisztában vagy hogy genetikai tulajdonságok vagy egy valamikor átélt trauma váltotta ki mint írod évekkel ezelőtti tüneteket is. Azért megfontolandó mert egy adott negatív szituáció bekövetkezhet amire nem úgy reagálsz ahogyan szeretnél.
A pszichikai terhelhetősége mindenkinek különbözik.Sajnos a psziché nem egy darab rongy ami ha bepiszkolódik hát kimosod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!