Miért van ez, mi a véleményetek?
Régen szerelmes volt belém egy fiú, de ha próbálkozott én durván elutasítottam, lekezelő és sértő voltam. Sokat beszélgettünk. Amikor már teljesen feladta, én akkor kezdtem el masképp nézni rá... de hiába mert összejött valakivel akivel a mai napig együtt vannak. Évek teltek el, elfelejtkeztünk arról hogy a másik egyáltalán létezik. De nem rég megnéztem a képeit Facebookon, Instagrammon... hát mit ne mondjak, bejött neki az élet. Csinos baratnő, kigyúrta magát, jól néz ki. Régen se volt csúnya gyerek a korahoz képest (14-ek voltunk) csak valamiért nem érdekelt. Nem tudom miért.
Az a helyzet hogy tegnap éjjel vele álmodtam... hogy ugyanúgy 14 évesek vagyunk és beszélgetünk stb. Vonzalmat éreztem iránta de ugyanúgy ő is.
Nem értem miért álmodtam ezt. Soha se fogunk se beszélni, se találkozni. Évek óta nem láttuk egymást.
Ma szintén benne volt az álmomba! Pedig nem is gondoltam rá, teljesen elfelejtettem!
Felmegyek Facebookra és látom hogy osztálytalálkozót akarnak szervezni. Elvileg ő is menne.
(Osztálytársak voltunk.)
Omg. Ez mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!