Ez mennyire számít pedofilnak?
Tizenmennyi?
Amugy pedofilia az, hogy valaki azokhoz vonzodik, akiken a masodlagos nemi jelleg meg nem fejlodott ki. Ez lanyoknal ugy 12 ev alatt van. Jogilag a hatar 14 ev.
Vagyis NEM azt jelenti hogy valakinek a fiatal 15-16 eves lanyok tetszenek. Az teljesen termeszetes, mindenkinek a fiatal tetszik, csak ahogy elhagyod a 30at, egyre kevesebb eselyed van olyat talalni ezert kenytelen vagy beerni eloszor 20, majd 30, vegul mar 40 feletti novel is. Nem azert mert a korodnak megfelelo nok jobban tetszenenek, egy turot, azert mert nem jut mas, es ugye ha lo nincs, jo a szamar is, ha az sincs, akkor meg jo lesz barmi...
Ha egy felnőtt csikiz kisebb gyermeket (12 év alattit), az lehet a pedofília egyfajta társadalmilag elfogadhatóbb megnyilvánulása.
Nincs benne amúgy semmi rossz, ha a gyerek szereti.
Kedves 13-as! nem pedofília, az már efebofília ha jól tudom (már ha megmutatkoznak a másodlagos nemi jegyek). Na nem mintha nem helyteleníteném mindkettőt, mert egyikben sincs szó egyenlő kapcsolatról. Az elsőt volt szerencsétlenségem megtapasztalni, nevelőapám pedofil volt.
Azért szoktam kihangsúlyozni hogy a pedofil nemileg éretlen gyerekekhez vonzódik, mert sokan keverik a dolgokat,(sokan pedofilnak címzik azt az ötvenest is, aki húszéves barátnőt szeretne, pedig a két dolog köszönőviszonyban sincs egymással) és ezzel együtt elbagatellizálják a tényleges pedofília súlyos következményeit: ugyanis egy pedofil a legelemibb jogot vitatja el (az egyéb fizikai és lelki sérülések mellet) a gyerektől: a saját testéhez való jogát. A későbbiekben ez nagyon durván kihathat az egész életére.
Persze ezzel nem akarom elbagatellizálni azt sem ha valaki egy kiskamasszal kezd. Ugyanolyan szörnyű dolog visszaélni az ő helyzetükkel is.
25 vagyok. Amit már szexinek tartok amikor 15 én körüli lányok csikizik egymást. Ha csak ilyen 7-8 év körüliek bohóckodnak egymással, az csak cuki és aranyos; de különösebben nem indít be.
Egy fétis nem csak a szexről szól. Épp úgy mint egy normális párkaplcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!