Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
M.Viktóriaa kérdése:
Hány év korkülönbség után számít egy kapcsolat pedofilnak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 11:09
1/12 anonim válasza:
kortól függ. nyilván egy 15 éves lány egy 25 éves fiúval az, de a 10 év idősebb korban már nem számít.
2/12 anonim válasza:
Nem a korkülönbség számít. A pedofil az, aki a nemi jellegek kifejlődése előtti korú gyerekekhez vonzódik, vagy is a 12-13 éves alattiakhoz.
3/12 anonim válasza:
Nem a korkülönbség számít csak, hanem inkább konkrétan, hogy hány évesek.
Egy 13 éves lány és egy 28 éves férfi eléggé gáz.
De mondjuk 30 éves nőnek simán lehet 45 éves férje.
4/12 anonim válasza:
8 év korkülönbség, és ha a másik fél még nem töltötte be a 18. életévét.
5/12 anonim válasza:
#1 és 4: ne terjesszétek már a baromságot.
6/12 anonim válasza:
"nemi jellegek kifejlődése előtti korú gyerekekhez vonzódik"
Evvel egyetértek, viszont ez nem feltétlenül 12-13 éves korban van, bár legtöbbször igen.
Jogilag pedig:
Amúgy a témával kapcsolatban ajánlom a Lolita c. filmet.
7/12 anonim válasza:
Akkor, ha a fiatalabb 14 év alatti, és az idősebb már betöltötte a 18 évet. A korkülönbség nem számít. Szerintem leírhatnád, hogy akikről kérdezel, ők hány évesek.
8/12 A kérdező kommentje:
Jah és azt elfelejtettem, hogy én vagyok 13 és aki nekem tetszik az 18 és én is tetszek neki
2015. júl. 4. 18:07
9/12 anonim válasza:
Amíg nem csináltok semmi komolyabbat, addig nincs probléma. :)
10/12 anonim válasza:
Várd meg, amíg 1 nappal elmúlik a 14. szülinapod, addig semmi olyat ne csináljatok, amivel kapcsolatban feltehető a kérdésed. Max. csók, de azt se otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!