Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőimnek, hogy ki a "pasim"?
Figyelt kérdés
Másfél éve van kapcsolatom egy nálam 36 évvel idősebb férfivel,eddig csak anyukámnak és a testvéremnek tettem róla célzásokat. Szerintetek elmondhatom a barátnőimnek,nem fognak kinevetni? 16/l2015. jún. 6. 17:03
2/18 A kérdező kommentje:
Mert miért ne? Nem én vagyok neki az első ilyen fiatal
2015. jún. 6. 17:11
3/18 anonim válasza:
Ki ő? A mikulás? Vagy mivel fogott meg egy kisgyereket? Biztosa a nagy hátzsákjával.
4/18 anonim válasza:
Ez azért nem túl hihető, ennél jobb mesét találj ki!
Ha viszont esetleg igaz, akkor b.ott gáz...
5/18 anonim válasza:
Hát csajszi inkább ne mondd el, még ha azt hiszed, hogy jó barátnőid is akkor se mondd el, nem az, hogy ki fognak nevetni hanem rosszat fognak gondolni rólad, ki fognak beszélni a hátad mögött. Nem biztos csak lehet. Nem mindenki túl megértő, én annak tartom magam de a barátnőid nem tudom milyenek. A szüleidnek meg a tesódnak főleg ne mondd el. L
6/18 anonim válasza:
Ha igazán jó barátnőid, akkor igen.
De nem biztos, hogy mindenkinek jó véleménye lesz erről.
Elég fura, nagyon nagy a korkülönbség.
Nem félsz, hogy ez a férfi kihasznál téged?
7/18 A kérdező kommentje:
Pedig igaz
2015. jún. 6. 17:12
8/18 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy kihasznál és más csajokkal is szórakozik,de egyszerűen szeretem,és nem tudok rá haragudni ez miatt
2015. jún. 6. 17:13
9/18 anonim válasza:
Szegényke :( Egy tapasztalatnak jó, de ne húzd ezt évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!