Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki, mit érzek?
A véleményetekre lennék kíváncsi. :)
Van egy lány, aki 2 éve osztálytársam, már a suli első hónapjában megtetszett (külsőleg-belsőleg). Közeledtem hozzá, kicsit tapogatóztam is, de éreztem, hogy ő annál a tipikus "barátilag szeretlek"-nél nem érez többet. Végül úgy döntöttem, legyünk akkor barátok, nem is mondtam el neki, mi az igazság. Így is lett, közben kiderült, hogy egy másik osztálytársam bejön neki, így telt el kb. másfél év. Két hónapja egy bulin az az osztálytársam összejött valaki mással, a lány pedig azt mondta nekem, hogy: "Tökre sz*rul érzem magam, de a vége fele már én sem tudtam, mit érzek iránta, mert te is sokszor bekavartál az érzéseimbe." Nekem természetesen még mindig nagyon tetszik, a jövő heti bulin lehet meg kéne tőle kérdeznem, hogy járna-e velem, az a mondat adott némi reményt.
Egy "átlagos" gimnazista lányról van szó. Szerintetek hogyan reagál majd? (Természetesen tudom, hogy nagyon különböző lehet, de mégis mit gondoltok?)
Bocsi, ha hosszú voltam, de most tényleg nagyon döntésképtelen vagyok... (17/F)
Ne mondjál neki semmit hanem a következő bulin egy óvatlan pillanatban öleld át a lányt hátulról.
A reakciójából tudni fogod a választ.
Legrosszabb esetben kivonja magát a karjaid közül amire még mindig mondhatod azt hogy egy ártatlan baráti ölelésben nincs semmi.
De ha azt mondta neked hogy bele kavartál az érzéseibe akkor szerintem elég jó esélyekkel indulsz és arra tippelnék hogy megfogja a kezedet.
Ebben az esetben félre söpröd a haját és adsz egy puszit a nyakára aztán a kezeddel finoman oldalra fordítod a fejét és megcsókolod.
Sima ügy
Nagyon jó.
Az első csatát elvesztetted de ha azt hiszed hogy a háborút nem nyered meg akkor nagyon tévedsz.
A helyzet nagyszerűen alakult.
A teendőd nem más mint hogy továbbra is keresed a társaságát és biztosítod afelől hogy barátként továbbra is mellette állsz és ezt meg is mondhatod neki.
Az eredmény az lesz hogy te leszel a lelki társa és ha az előző csávó elkezd halványulni kézen fekvő hogy kibe szeressen bele, szóval csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!