Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki mit érzek?
2 éve ismerem a srácot, munkakapcsolatnak indult. Mindketten távmunkában dolgozunk, így ritkán találkozunk, de a munka miatt elég sokat beszélünk.
Az elmúlt időben észrevettem, hogy egyre ritkábban beszélünk munkáról, viszont rendszeresen keressük egymást telefonon és megosztjuk egymással a napi történéseket.
Kezdek beleszeretni, de félek, ha elmondom neki, akkor az a közös munka rovására menne.
Most úgy alakult, hogy egy hónapja minden héten találkozunk.
Személyesen mindketten furcsán viselkedünk, olyan, mintha nem lenne miről beszélgetnünk.
Az elmúlt 4 hét találkozói röviden:
1. találkozó: Találkozáskor 2 puszi, napközben közös ebéd, este séta + gyorskaja, meghív megbeszéljük a másnapi ebédet.
Búcsúzáskor ölelés
2. találkozó
Találkozáskor semmi, az iroda folyosóján zavarodott összenésés és mosolygás, ebéd kettesben, este séta a belvárosban, vacsora kettesben, majd vissza az irodába, ahol már csak kettesben voltunk. Megint zavarodott mosolyok, semmi beszélgetés. Éjjel egy haverja jött érte, hazavittek, a kocsiban búcsúzáskor megfogta a kezem.
3. találkozó: szintén iroda, összenézések, ebéd kettesben, este tárgyalni ment a főnökével és egy kollégájával. Búcsúzáskor semmi, de az ajtóból visszafordult és azt mondta, hogy később beszélünk. Másfél óra múlva sms-ben megkérdezte, hogy minden rendben van-e?
Másnap 6 óra online beszélgetés, majd csönd.
4. találkozó: bevásárlóközpont, közel a szállásához. Láthatóan fáradt. Meglát, széles vigyorral fogad, megölel és magához szorít. Leülünk egy asztalhoz. Megállapítja, hogy furcsán nem tudunk mit mondani egymásnak személyesen. A zavarodott összenézések még mindig meg vannak. Búcsúzáskor megölel, majd magához szorít. Nem hív fel magához...
Azóta csönd...
Ha kérdezem válaszol, de sokkal csendesebb, mint amilyen lenni szokott...
Nekem azok alapján amit írtál úgy érzem hogy vonzódhat hozzád. Mindenesetre az biztos hogy jól érzi magát veled.
Hogy érdemes e belemenni munkatárssal szerelmi viszonyba... Függ attól hogy milyenek vagytok. Hogyan viselkednétek egymással ha esetlegesen szakítás volna a vége. Ki milyen alkat. Nekem volt egy munkatársammal flört ami tovább is ment..., majd később abbamaradt. Nem tudtam a kialakult helyzetet kezelni ugyanis én éreztem iránta, szerettem őt és ami a legszörnyűbb hogy más nőt is észrevett már azóta. Mivel még nem vagyok túl rajta így szenvedek sokat mellette, de hát a munka az munka. Nem tehetem meg hogy felmondjak, mert nem bírom rendezni önmagamban a férfival kapcsolatos érzéseimet... Szívem szerint soha többé nem találkoznék vele, de hát ez van. Most eszem meg a levesemet amit főztem magamnak. Egyébként ez a pasid nős, van párja? Az enyémnek volt... Azért így utólag belegondolva nagyon nagy ostobaság volt a részemről.
Nincs senkije, 3 éve ért véget egy komoly kapcsolata, ahol a hölgy két fiát is sajátjaként nevelte. Azt mondta azért szakítottak, mert a kapcsolatuk nem haladt semmilyen irányba.
Sajnos ritkán találkozunk személyesen, nem közös a munkahelyünk, csak ugyanahhoz az anyacéghezt tartozunk, így vannak közös munkáink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!