Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a bartnomnek, h az egy csaj adott szajra puszi?
Sziasztok
Immar tobb mint egy eve vagyok egyutt a baratnommel es nagyon szeretem,de viszont ma talalkoztam az excsajommal a buszon hazafele es mar nem tudom pontosan,hogy tortent de veletlenul elsult egy szajra puszi,mar nagyon megbantam es furdal a lelkiismeret (szerinte ennyi megcsalas).Nem tudom elmondjam neki...kerlek segitsetek.Koszonom
Mond el neki, csak szepits rajta kicsit mond hogy a lsny adott puszit de te utanna eltoltad. Nem jelent neked semmit es nagyon sajnalod
18/L
El ne merd mondani.
Ne legyél hülye. :D
Tök jó...akik itt azt mondják, hogy ne mondja el, azok is hazudoznak otthon a párjuknak? Nagyszerű párkapcsolatok lehetnek...
Ha már voltál annyira férfi h "megcsald", akkor legyél annyira férfi h el is vállald....mert különben egy puhapöts vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!