Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok ebbe a kis libába, mit tegyek?
szóval tegnap rájöttem,hogy nem bírom ki nélküle.állandóan virágokat rajzolok neki a padjára és volt amikor az iskola elötti kivágott fa tuskójának
közepére egy csokrot raktam egy hírdetőtáblával,hogy én szeretlek téged a lacika 3 padsor tizedik bekezdés.volt mikor vetitőgépre a tanorán leszedtem
a tanci által felrakott papírt és oda
is szerelmes üzenetek jelentek meg az órán.
mindenki hangosan röhögött,
de a csajnak elege van belőlem.aztán volt olyan,hogy átmásztam náluk a kerítésen és ráírtam a kőre,hogy szeretlek te kis butuska,
mikor hívsz már fel.tudom,hogy merész
vagyok és lenyügöző is szerintem,de a libácska nem akar észrevenni engemet.nem messze van egy kolstor tőlünk,ott szólni fogok a papbácsinak,ha kell adok neki pénzt,hogy jöjjön be az órára és ismertesse mennyire szerelmes vagyok.ha kell felmennék érte az égre és kiírnám az égboltra is csak nincsen műrepülős ismeröse se nekem,sem a faterkának.hogyan hódítsan el ezt mininénit magamnak,hogy rám figyeljen.bókoljak,vagy rögtön csókoljak? mit tegyek?
mi a .... xDD
hát ez nagyon rossz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!