Akinek megtetszenek a formás 12-13 év körüli lányok is nem csak az idősebb lányok, az pedofilnak számít?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 13:28
1/10 anonim válasza:
Tetszeni tetszhet csak kerüld el őket, hiszen a mai 12/13éves lányok roppant gyorsan érnek, fejlődnek. Valószínű ezért lehet. És ha a korod megmondod talán úgy jobban átlátnám dolgot. :*
2/10 anonim válasza:
Attól függ hány éves az illető...
3/10 anonim válasza:
Addig míg csak tetszik addig nem.
4/10 anonim válasza:
Testileg lehet, hogy kifejlett példányok de lelkileg mit tudna nyújtani egy ennyi idős lány?? Mit tudna az adni? És egyáltalán, hogy jut az ember eszébe ilyesmi? Ok, ha jól néz ki egy ilyen lány magára vonja a tekintetem, de ha nincs 18-20 éves, akkor "tilt a program"..
5/10 anonim válasza:
Sztem nem...én is ilyen "formás" vagyok és 15nek nézek ki....sztem nem számít annak:)
6/10 anonim válasza:
Valaki linkelne képet, hogy mit jelent a formás 12 éves. El sem tudom képzelni, hogy egy 12 éves kisgyerek hogy lehet formás, annyira, hogy felkeltse egy felnőtt férfi szexuális érdeklődését.
7/10 anonim válasza:
#6....nem fogok pl.magamról képet linkelni,de meglepődnél:)
8/10 anonim válasza:
5-13 éves kor között, amíg nem kamaszodik, akkor pedofil, ha már megjelentek a másodlagos nemi jegyek, de még kiskorú, akkor hebofil.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is formásak és szépek, ha bárkinek is megtetszenek, az egyáltalán nem baj. Miért kellene "tiltania a programnak"? A tetszés szabad, csak szexelni nem szabad velük. Bár törvény szerint ha nem múltál még el 18, akkor szexelhetsz is ilyen korú lánnyal.
És nem pedofília, hanem hebefília, amint mondta itt az előző.
10/10 anonim válasza:
Ha a formás lányok tetszenek meg neki, akkor az már nem pedofil. Ettől persze még bünttendő, viszont a pedofília egy kicsit mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!