Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mennyire számít pedofilnak?

Ez mennyire számít pedofilnak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ha valakinek vagy egy gyengébb fétise. Például a csiklandozás fétis. Ezt úgy kell elképzelni hogy az srácnak gyengéje ha csinklandozzák, vagy ölő csiklandoz egy lányt. Vagy ha csak olyat lát hogy két csaj egymást csikizi. Amig felnőtt lányokat nézeget vagy kér meg hogy csiklandozgassák egymást, addig nincs gond ugye. De tegyük fel, két tizen éves leánykákat kér meg erre, az mennyire büntetendő?

2016. máj. 9. 12:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye fétised van! :D
2016. máj. 9. 12:32
 2/17 A kérdező kommentje:

Tudom:(

Ölő*= ő. Bocs, lumia telefon...

2016. máj. 9. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:
addig amig nem ersz a lanyokhoz "ugy" es semmilyen kapcsolatod nincs veluk addig szerintem nem minosul annak. De igen erdekes fetis :D
2016. máj. 9. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Tizenhány évesekről van szó? Ruhában? Felvétel készül? Amit eddig írtál, az kb semmit nem mond.
2016. máj. 9. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem viszont ez pedofíliának minősül,attól függetlenül,hogy hozzájuk érsz-e, vagy sem,illetve, hogy ezt nem hinném,hogy büntetni tudnák. De ha belegondolsz,arra akarsz ráizgulni,hogy kislányok végeznek olyan tevékenységet,amitől te felizgulsz. És akkor mit csinálsz,elszaladsz rejszolni,vagy mi? Ok, fura fétis,de gyermekek iránt akkor sem volna normális ilyen téren vonzalmat érezni,akár elvonatkoztatsz a koruktól,akár nem. Ez most olyan,hogy van,aki a fenékre izgul, attól még normális esetben nem a gyerekek fenekét nézegeti. Szóval érted.
2016. máj. 9. 12:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Érdekes. A csikizéssel szerintem semmi gond.

De ha nem pedofil, akkor miért nem elégíti ki, ha felnőtt nőket nézhet, csikizhet? Honnan jött az ötlet a kislányokra?

Persze tényleg nem mindegy, hogy konkrétan hány évesek, milyen helyzetben lenne ez? Elhívná őket magához? FElvenné őket? STb.

2016. máj. 9. 12:53
 7/17 A kérdező kommentje:
Kort konkrétan nem tudok írni, amelyik lányok már nőiesednek, arra gondolok. Ez meztelenségtől független. A recskázást nem igazán engedi a lelkiismeretem ha fiatalabb lányokat látok igy egymással bohóckodni.
2016. máj. 9. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy pedofil-e, de elég perverz. Csak nehogy találkozzon a kislányok apukáival :)
2016. máj. 9. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyen balf...szok terjesztik a pedofília hibás berögződését!

"amelyik lányok már nőiesednek, arra gondolok"

Tényleg? Akkor mi a rákért használod ezt a szót?!

2016. máj. 9. 13:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt tényleg fontos lenne a kor. Mert gondolj bele. Az elég fura, ha egy 30 éves férfi két egymást csiklandozó 11 éves lányra izgul fel.

Illetve az is más, hogy két 17 - 19 éves lány csinálja ezt, egy 23 éves fiú előtt.

Tehát érzed a különbséget. :) Nem muszáj leírnod a korodat, vagy a lányok korát, de nyilván tudsz mérlegelni magadban ez alapján.

Viszont én nem látok ebben pedofíliát, de ezt úgy jelentem ki, hogy annyira nem ástam magamat bele ezekbe a dolgokba. :)

2016. máj. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!