Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » ELMÉLETI KÉRDÉS, de lemondanál...

ELMÉLETI KÉRDÉS, de lemondanál az életről a párod szeretője életéért?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel,hogy egy világméretű katasztrófa közeleg.

A gyermekeid biztonságban vannak és túl fogják élni,mehet velük 2,de csak 2 felnőtt kísérő is. Hagynád,hogy a párod és a nemrégiben előbukkant/kiderült szeretője legyenek azok a kísérők abban az esetben ha tudod,hogy a szerető rendelkezik olyan tudással,képességgel,ranggal,vagyonnal,...stb. amivel a katasztrófa után SOKKAL,NAGYON SOKKAL,jobb és teljesebb életet nyújthat a gyerekeidnek,mint amit te?

2016. ápr. 21. 10:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Igen, akkor az apjukat dobnám ki a bunkerből és mennék én a szeretővel, hacsak nincs nála jobb szakember, akit vihetnénk.
2016. ápr. 21. 12:56
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha orvos, lehet, hogy elrabolja egy rivális banda.
2016. ápr. 21. 13:01
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
Ja, ha ésszel kéne dönteni, és nem szívvel, akkor én is a szeretővel mennék meg a gyerekekkel. Ilyen opció miért nincs?
2016. ápr. 21. 13:09
 24/28 anonim válasza:
77%
Huh, azt hiszem én vagyok a másik oldal. Ha tudnám, hogy párommal és szeretőjével a gyermekeim túlélhetik (vagy legalábbis extrém több esélyük lenne), velem meg nem, akkor bizony ők mennének, én maradnék.
2016. ápr. 21. 13:10
 25/28 anonim válasza:
79%
Mennék én a szeretővel. Meg a gyerekekkel..
2016. ápr. 21. 13:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Megölném a szeretőt, elvenném a vagyonát, meg midenét, megkérdeznem a "szerelmem" hogy jön-e velem, ha nem hát nem, akkor már úgy sem lenne olyan hogy valaki rangos, valaki nem, mert valószínűleg akkor már anarchia lenne, ami márpedig nem túl jó, DE amennyiben a szerető egy Hulk, és a "párom" is szupperképességekkel rendelkezik én meg egy nagy senki vagyok, akkor persze, abban az esetben, hogyha tudom nem hagynák ott a gyerekeket.

De mivel olyan nem létezik, amit előbb leírtam, ezért semmi, de semmi áron nem hagynám a gyerekeimet egy idegennel, mert szinte ő is ugyanazt tudná nyújtani nekik mint én, semmivel se többet, semmivel sem kevesebbet.

2016. ápr. 21. 15:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a nemrégiben felbukkant szerető miben tudna sokkal jobb életet nyújtani a gyerekeidnek, mint a saját anyjuk/apjuk.
2016. ápr. 21. 22:18
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem neztem meg mas valaszokat es a kommenteket se, ha volt.

Valasz:

Vilagmeretu katasztrofa eseten a vagyon es a rang nem szamit. Mindenki a sajat onzo erdekeit a tulelest fogja nezni. Tehat ezt nem veszem figyelembe.

Ami alapjan dontenek: ki a fiatalabb es tud még tobb gyereket szulni.

Ki az egeszsegesebb, fizikailag erosebb, netan fiatalabb (itt mondjuk ha 10 evvel fiatalabb a masik no, akkor az nagy elonyt jelentene neki).

A gyerekek neme. Van-e koztuk fiu?

A tudast akkor neznem, ha a kesobbi a katasztrofa utani vilagban az valoban hasznos lenne-e? Peldaul tud e elelmet szerezni (mergezo novenyt felismeri, tud e halat fogni stb.), betegsegekhez ert-e (ha ert is de nem lesz eszkoze, gyogyszer akkor sokra nem megy vele de nagy elony lenne a tudasa).

Es ezek alapjan dontenek.

Alapesetben, ha van fiugyermek. Akkor a ferjet hagynam hatra, de ugy hogy engem is es a szeretot is termekenyitse meg elotte.

Kovetkezo esetben: gyerekek a ferfi es az a no aki eselyesebb a sikeres szaporodasra még (vagy azert mert eddig bizonyitott es meg csak 30 eves es tudna szulni vagy azert mert még csak 20 eves es 20 eve van szulnie).

A tudas csak akkor lenne mervvado, ha ezekben azonos kvalitasu a ket no es a tudas az extra lenne az egyiknel.

Alapvetoen ha nagy katasztrofa es minden elpusztul akkor a keves tulelonek a napi tuleles es a fajfenntartas lesz a cel. Semmi mas nem fog szamitani.

(Peldaul hiaba doki valaki ha ehen hal mert nem tud egy mokust megfogni es megenni vagy hiaba lesz egy ferfi egy no es harom gyerek, ha utana nem szuletik tobb gyerekuk a gyerekek meg mind lanyok, akkor kihalnak.)

2016. ápr. 22. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!