Amikor lebukott a férjetek, hogy szeretője van, megkerestétek a szeretőt?
Nem:-)))Tudtam mi a neve, lattam egyszer amikor meg nem tudtam h szeretok de bennem van egyfajta meltosag, azaz nem megyek le egy ilyan szintre ahol nekem valami leszedalt szeretovel kene beszelnem.
Szamomra ez lealacsonyodas. Nem hibaztatom a not, de nekem a ferjemmel volt elszamolnivalom, es nem kommunikalok holmi szeretokkel, szimplan nem az en szintem es nem az en dolgom:-))
Minek? Repülne magától is :)
Legalább több mani marad nekem, én keresek többet, de hogy meg is csaljon???? kit érdekel kivel??? Pakoljon, és menjen hozzá. Én nem fogok sírni egy szemét pasi miatt sem. Ha te igen, akkor udv, a vesztesek klubjában :)
Szeretőt megkeresni?? Hülyének nézel?? Ennyire nem alázom meg magam. Pasi kirúgva, ennyi elég.
Nem érdemes, ha kiteped a haját sem lesz jobb.
Sőt, ha éppen lenuktatod, sokkal megalázóbb ha a nőn keresztül nézel. Szerintem.
Nem, igaz, csak komoly kapcsolat volt nem házasság, de akkor sem láttam értelmét.
A párom úgyis tuti neki is lehazudott mindent az égről. A csaj tudta, hogy vagyok, aztán kiderült, hogy akkor miért volt mindig kifogás a haveri( nem baráti) társaságba, ha menni akartam, hogy miért ne) hiszen úgy megcsinálta,mhogy azt hitték nem vagyunk már mi sem együtt..
Aztán volt a könyörgés, hogy nem is űgy van..
Aztán meg 7 évvel később a menyasszonya!!! mellett is bepróbálkozott volna nálam ( kényszertalálkozás van, mert középiskolai osztálytars)
Szóval tök nincs értelme megkeresni a szeretőt, max ha tudja az ember, hogy őt is nqgyon átvágják..
A legtöbb esetben a szerető is áldozat
Vagy éppen lesz.arja, hogy van barátnő. Valahol a szeretőt is meg lehet érteni, nem az ő dolga a pasi családját egyben tartani.
Persze ezt általánosságban mondom
Akkor felesleges megkeresnem? Ne beszéljek vele?
Nekem is kétségeim vannak, mert igazából bármit is mondana, nem változtat a tényen, hogy a férjem megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!