Tini lányok, érdekelne titeket egy fashion-beauty magyar nyekvű csatorna?
Ha olyan minőségű is lenne, akkor engem érdekelne :D
Ja meg én imádom az ilyen diy cuccokat, amikor pl. megmutatják, hogy csinálj otthon szájfényt mondjuk zsirkrétából :D Imádom az olyan videókat, ha ilyen témájúak is lennének, én rajonganék érted :DDD
Már nem vagyok tini, de tinikoromban soha nem vettem komolyan, akik korombeliek voltak, és észt osztogattak.
Magyarul meg végképp nem.
De annyi szarral van tele minden, csináld meg.
Nem nézném. Ha több is lenne akkor talán. De csak az hogy ilyen rucit vettem fel meg így kend magadra a cuccokat azt nem nézném rendszeresen. Akiket nézek ilyen témában (angolul) azok mind a személyiségükkel fogtak meg nem azzal amit csinálnak, szóval azért nézem. Az Eva és az olyasmi emberek viszont kifejezetten idegesítenek.
DE! youtube csatornát azért kell csinálni mert te szeretnéd és te élvezed a videózást és le kell szarni hogy nézik e. Csak a nézettségért ne csinálj. Ha meg te akarod, akkor ne érdekeljen hogy itt ki mit ír, csak csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!