Az M1-en milyen reklámok szoktak lenni?
Igen, vannak.
Bár kevesebb mint a kereskedelmi csatornákon.
Egyébként ezen az oldalon belenézhetsz a magyar közszolgálati csatornák műsorába: [link]
Vidd rá az egeret az "Élő" menüre, és a megjelenő listában válaszd ki a kívánt csatornát.
Nem igazán.
Egyébként külföldön tartózkodsz?
Csak mert itthonról rengeteg lehetőséges van belenézni az M1 műsorába. Kezdjük ott, hogy a magyarországi DVB-T rendszerben kódolatlanul fogható az összes állami TV csatorna + az RTL Klub is.
Emellett ott van az online stream is.
Szóval ha kíváncsi vagy milyen reklámok mennek az M1-en, akkor egyszerűen nézz bele.
Szerintem, ha csak megnézi valaki a reklámot, attól még nem támogatja a reklámozót. Ahhoz vásárolnia kell, hogy támogassa.
Én laptopon nézem a tengerentúl a tévét, M1, M2, ha lehet, M4, Duna, és Dunaworld adásait, mikor, hol van valami érdekes.
Tényleg érdekes, hogy főleg nyugati cégek termékeit reklámozzák, de hát azok fizetnek, hogy berakják a reklámot. Még szerencse, hogy csak műsorok között és nem szakítanak meg minden mondjuk 10 percben mindent 5 perc reklámért.
Az ember megtanulja kikapcsolni magát, ha látja, hogy reklámok jönnek.
Szerintem még az is lehet, hogy a magyar nemzeti dolgokat nem kell reklámozni, nincs szükségük reklámra, minek költsenek pénzt rá.
Nekem furcsa, hogy a közpénzből üzemeltetett csatornák reklámbevételre tesznek szert. Tán nem elég a kormány pénze? Akkor viszont ne legyen közmédia, hanem magán. AZ iskoláknak miért érzik erkölcsileg úgy, hogy nem fogadnak el reklámot - mert ezzel befolyásolják az embereket (gyermek=ember) aztán, majd a reklámozók mondják meg mit tanítsanak. Ez a köztv-re is így állna, ha tisztelnénk állampolgáraink véleményét és nem a hülyítésük lenne a cél. Aki reklámokat akar nézni, vagy függetleníteni tudja magát ettől az nézze a magán csatornákat.
Pl. A Mindig tv most tervezi a Spektrum csat. kivezetését a csomagjaiból - mert nem vetítik a "Magyarország erősködik" stb. reklámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!