Ti mit hiányoltok a magyar YouTube-ról?
Milyen videókat látnátok szívesen,mi az amit hiányoltok a magyar YT. közösségből?
Én személy szerint a "tanító jellegű " ,tudományos videókat hiányolom . Amelyben példálul megmagyaráznak dolgokat (mi a gravitáció,mi a radioaktivitás...stb)
Hát igen, intelligencia nem sok van.
Csak gamer, sminkes és egyéb gyökérhumor videók.
A szórakoztatva tanitó videók tényleg jó ötletnek tünnek. Bár nem vagyok biztos, hogy túl nagy igény lenne rájuk... :/
Amúgy rengeteg területen lehet szórakoztatót találni pl. én szeretem az angol videóknál a rap csatákat, vagy a vicces animációkat stb.
Sajnos a magyar youtube, legalábbis amennyire én látom, erősen süllyed. Egyre kevesebb a színvonalas videós -de le a kalappal az a kevés elött, aki még tartalmasat alkot.
Mondjuk az az igazság hogy nem éri meg.
Akinek van annyi esze hogy tudna ilyen videókat csinálni, az sem fog mert nincs akkora potenciális nézőközönsége, mert kevés a magyarul értő ember a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!