Tudtok jó magyar Youtube-videósokat írni nekem?
HollywoodNewsAgency - filmkritikák
AFK Légió - utazós (előbbi készíti)
GameDayIroda - gameplay (szintén előzőeké)
JustVidman - minedenféle(katasztrófális android alk., miért igyál pálinkát, stb.)
Videómánia - minden féle, főleg film kritika
CsChannel - vlog, stb.
Nos, annyira magyar videós van már lassan mint égen a csillag. Viszont én szerintem kevés köztük az olyan aki tényleg értékelhető tartalmat töltene fel. Valamint legtöbbjük a 7-15 éves korosztályt mozgatja... Én személy szerint nem vagyok oda ezekért a "YouTube celebekért"..
De ha mondanom kéne párat akik tényleg szórakoztatóak és értékelhető tartalmuk van akkor azok ők:
- Hollywood Hírügynökség (filmkritika) - mondjuk sok kritikájával én nem értek egyet de attól független igényes
- JustVidMan (animációk, rövid ism. kisfilmek)
- TheVR (tech, gameplay)
Hollywood newsagency, videománia régi videói, justvidman, cschannel
Amit még nem említettek viszont az a retroshock (régi filmek kiparodizálása egyrészt meg még sok más is nagyon jó!) Szefistudió (vlogok, gameplayek) fanmademaker (inkább régi videók tőle is, vlogok meg vicces videók)
Thevr - passz, számomra nem jön át
Dancsó/Videómánia - elQrvult pár éve
Othwerworld - jójó...de kezd kicsit fura lenni
Szirmai úr (és Imi) csatornái - Gameday Iroda/HNA/AFK légió
Retroshock - igazi csemege
Vidman
Simon (arc nélküli manus) - sajnos már abbahagyta de néha felnézek nosztalgiázni
PamKutya - a zene paródiák beöjönnek tőlük
jatekpartizan - régi RPCJ sorozat még mindig örök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!