Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti milyen szövegeket értettete...

Ti milyen szövegeket értettetek félre kiskorotokban?

Figyelt kérdés

Pl. most került szóba a családban, hogy kiskoromban azt hittem, minden kenguru SÁNZACSKÓ :D Volt egy plüss kengurum, azt is úgy hívtam, és egy darabig senki se értette, miért. Aztán anyukámnak egyszer csak leesett, hogy mikor néztem a Micimackót, éneklik benne, hogy "Kanga, hasán zacskó", amit én mindig úgy értettem, hogy "Kanga, a sánzacskó" :D

A másik pedig a "hónalj dívány", ami egy angol karácsonyi dal. Kiskoromban egy karácsonyi filmes videón énekelték, hogy "oh, night divine", én meg így raktam össze, és karácsonykor folyton azt harsogtam otthon, hogy "hónaaaalj, ó hóóóóónajl dívány" :D

Ja és persze szerintem sokunk gyerekkorának része volt a "nááááácivennyá" :)

Nektek milyen hasonló sztorijaitok vannak?

2016. ápr. 7. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10. Ja meg ez már 10-11 éves koromban, énekkaron, népdalt tanulunk...

"Kinek nincsen tíz tallérja, kötőféken tartsa"... és többen gondolkoztunk azon egy órán keresztül, hogy mi az a "tiszta lér" :D.

2016. ápr. 8. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
A Pokemonból Ash Ketchum-ra azt hittem hogy S Ketchup és úgy is hívtam, a kakaót úgy mondtam, hogy kukuá. Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
2016. ápr. 8. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy Építők útja nevű út, amit én mindig Építő Kutyának gondoltam, csak sose értettem, miért mondja mindenki építő ,,kúttyának", hosszú ú-val :D

Illetve különböző dalszövegeket a húgommal félreértettünk, így lett a ,,by my side"-ból pálmaszáj, a ,,please don't talk"-ból grízgombóc :D

2016. ápr. 8. 14:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott még egy: egyszer kb. 5-6 évesen egy videokazettára ráírtam, hogy a Nómegálcsop van rajta, de már utólag sokáig én se tudtam, mi lehetett az. A kazetta még mindig megvan, de már senki ismerősnek nincs lejátszója, úgyhogy azt hittem, örök rejtély marad. Aztán nem olyan rég beszéltünk róla a családdal, és kiderült, hogy volt régen egy "No megállj csak!" nevű rajzfilm :D
2016. ápr. 8. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:

A Hooligansnak az Illózió számában ehelyett: Hol van az a lány ma, Ferrariba szállna, ezt hittem: Hol van az a lány ki felveriba szállott:D Fogalmam sem volt mit jelent ez a sor, de holt biztos voltam benne, hogy az úgy van:D

Meg Supermant mindig Supembernek hittem:D

2016. ápr. 8. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja meg a Harry Potter-re azt hittem hogy helikopter. :DDDD
2016. ápr. 8. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ovis voltam, es vmi katonasat? jatszottunk. Anyu kerdezte tolunk, h kik vagyunk a harom testor? Atos, Potos, Aramis vagy Dartanyan? Mivel negy embert sorolt fel, igy ravagtam, h en vagyok Atospotos 😃
2016. ápr. 9. 07:45
 18/19 anonim válasza:
Bár nem szöveg, hanem filmcím, de a Gyűrűk úrát gyűrű kúrának könyveltem el magamban:D
2016. ápr. 11. 00:34
 19/19 anonim válasza:

Egyik mesének a főcímdala:

"Jaj de csodás ez a nap" helyett: Jaj de csodás fej ketchup!

2017. júl. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!