Hozzátok is odajönnek punkok, hogy pénzt kérjenek vagy esetleg cigit? Milyen szövegeket mondanak? Van amikor csak azért adok nekik, mert kreatívan fogalmaznak.
jönnek
sosem jegyzem meg
nem dohányzom, nem szoktam pénzt adni
mondhat bármit, hülye leszek a nyílt utcán elővenni a pénztárcámat...
Csak cigányok szoktak. Egyszer a Rocktogon előtt egy totál kész srác odajött cigit kéregetni, de ő nem punk volt
Idézem: "Adnátok egy szál cigit egy fasza metálos gyereknek? Na, látom ti is rockerek vagytok, adjatok már. Na basszus, ti már dohányoztok?! Fogadjunk még nem is basztatok. Basztok már?"
Amikor tavaly nyáron pesten voltam a barátaimmal a körúton vannak ilyen kiülős helyek és egyik éjszaka odajött valóban két punk, kicsit be voltak már szeszelve és a következőket mondták:
- Sziasztok, be vagyunk b...va és kéne még pénz piára. Cigiztek? Én igen, (ekkor felém fordult) szöszi, van egy cigid? Amúgy tök jók a melleid, de van egy cigid. Erre nevetve mondom, hogy nem dohányzom. Erre ő: Nembaj, tudsz pénzt adni piára, még csak éjfél van, nem vagyunk még teljesen részegek.
Annyira abszurd volt a helyzet, nagyot nevettünk rajtuk és összedobtunk nekik 500 Ft-t. Annyira örültek, hogy egy egész olcsóbb üveg borra valót kaptak. Helyesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!