Mondtok jó karaktergyilkolós szövegeket?
Párat tudok de kevés.
-Utaljunk a szexuális indentitására:
Kedves válaszoló: semmi közöm a magánéletedhez de egyvalamit tudnod kell: a pedofília bűn! Kérlek a jövőben ennek szellemében járj majd el.
-Bíráljuk a válaszolót a szakmaiság aspektusából ne feledjük mi vagyunk a szakma:
Látom hogy válaszokkal foglalkozol és látom hogy az a szar amit írsz sokak szerint hasznos! Szeretném látni a bölcsészdiplomádat, az érettségi bizonyítványodat, mutass egy publikációs jegyzéket a nemzetközi folyóiratokból ahol megjelentek a tanulmányaid, ha ezeket leadtad akkor hajlandó leszek elolvasni a válaszodat!
-Sajnáljuk le a válaszolót jó magasról:
Kedves válaszoló kár érted egy jó közmunkás lehetett volna belőled. Talán még nem késő menj egy dolgozni!
-Ha nem vagy képes egymagad le karakter gyilkolni akkor rakd ki kérdésnek a gyakori kérdésekre és pár válasz után küld el privátban neki hagy lássa a válaszoló is:
Ti mit szóltok ennek a válaszolónak a válaszához?
Szerintetek is törölje magát a gyakorikerdesek-ről?
Sokkal hasznosabb lenne ha a "karaktergyilkolós szövegek" gyűjtése helyett, a Magyar helyesírás szabályai című könyvet tanulmányoznád.
Nagyon gyenge oltás mindegyik.
Vagy direkt azért tetted fel a kérdést, hogy mások beszólogassanak neked?
:D Totál jó dumák! :D
Igazán alkalomhoz illőek! :D
Ilyen stílusú beszólásokkal az 5 éves Ödönke szokott "menőzni" az oviban, a tőle kicsit jobb nevelést kapott gyerekek között.
Ha gondolod, ezt a dumát is elteheted a gyűjteménybe.
(bár eredetileg Neked szántam) :D
Én van mikor ezt mondom:
De hidd el, élőben kicsit máshogy hat egy ilyen szöveg:)
Mikor megláttalak, átfutott az agyamon hogy először téged foglak letérdeltetni és sz. p.tni, majd csak utána a csajodat.
Na ehhez tartsd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!