Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem kellene párkapcsolatban...

Nem kellene párkapcsolatban gondolkoznom, ugye?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de szerintem nem vagyok teljesen "rendben". És bár eddig nem volt párkapcsolatom, de próbáltam fenntartani a lehetőségét, ha mégis úgy alakul. Aztán persze nem alakult úgy, és ez talán nem véletlen, ezért gondoltam, hogy akkor le kellene zárnom magamban ezt.

Szerintetek? Nem hiszem, hogy jó lenne akárkinek is mellettem, mert érzem, hogy nincs minden rendben velem. És azt gondolom, hogy meg kell tanulnom most már egyedül boldognak lenni, nem pedig mástól várni ezt.

25/N

2016. ápr. 3. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nézz magadba őszintén és kérdezd meg magadtól, szerinted miért nem közelednek hozzád a férfiak? A "lezárás" az kb a hiszti része, de a megoldás nem ez. Végezz önelemzést.
2016. ápr. 3. 12:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Van 1-2 ötletem mi miatt nem volt párkapcsolatom, ezen megpróbáltam változtatni, de nem annyira jött össze, és azt gondolom, hogy ennek is oka van.

Viszont eddig ezen azért elég sokat pörögtem, foglalkoztatott a dolog, és elvette más dolgoktól/feladatoktól az energiámat. Ezért gondolom azt, hogy érdemes lenne az életemnek ezt a területét lezárnom, és másba fektetni az energiáimat. Nem gondolom egyébként, hogy ez hiszti lenne a részemről, alapból nem tartom magam hisztis embernek. Kitartónak viszont tartom magam, mégis azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok amiket nem kell erőltetni egy idő után, és ez szerintem a 25 év alatt elért ehhez a ponthoz.

Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a véleményekre.

2016. ápr. 3. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha leírnád, hogy szerinted miért nem volt, az sokat segítene a válaszadásban.
2016. ápr. 3. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik, hogy te eldöntöd magadban, hogy mostantól nem akarsz többé párkapcsolatot, és onnantól tényleg nem is fogsz akarni.

No meg azt sem hiszem, hogy tényleg akkora szörnyű baj lenne veled, hogy mostantól már téged temetni kellene. Még tömeggyilkosoknak is szokott párkapcsolatuk lenni.

2016. ápr. 3. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne add fel, ha valamin tudsz változtatni, változtass, csinálj önelemzést, mérlegelj mi lenne fontos, lehet időbe telik de szerintem megéri, még nem is vagy olyan öreg se, még ugyan úgy elötted állnak lehetőségek. Most én is ugyanebbe vagyok csak férfiként, egyszerübb lenne feladni meg mondani hogy mindegy, de nem lehet mert úgy nem sok értelme lenne a létnek. De ha nem is tudsz valamit elérni akkor a kiegyensúlyozottságra törekedj
2016. ápr. 3. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Hehe ez egy ilyen végtelen küzdelem lesz :D Legalábbis én ezt éltem meg, és rájöttem ez nem fog menni.

Ha olyan embernek születtél akinek kell a párkapcsolat, nem fogod tudni ezt csak úgy megváltoztatni.

2016. ápr. 3. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

"És azt gondolom, hogy meg kell tanulnom most már egyedül boldognak lenni, nem pedig mástól várni ezt."

A most-ot kihagynám a mondatból. A lényeg, hogy egyedül is tudj boldog lenni, a párod pedig hozzá tudjon tenni ehhez a boldogsághoz. Ne egy másik embertől várd a megváltást.

Mert elhozhatja - és el is viheti.

2016. ápr. 3. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nem kellene párkapcsolatban gondolkoznom, ugye?"

Nem kell. Viszont ez nem jelenti, hogy innentől apácaként gondolkozol.

Ne arra fókuszálj, hogy "mit nem", hanem arra, hogy "mit igen". Ahhoz, hogy új irányokba (pl. utazás, alkotó hobbi vagy ami neked szimpatikus) nyiss, még nem kell lezárnod ezt. Csak a görcsöléstől szabadulj meg, és igen: egyedül is boldognak lenni az alap, arra épülhet egy jó párkapcsolat, máskülönben euforikus illúzió omlik össze se veled sem nélküled állapottá.

"nincs minden rendben velem"

Nem tudok olyan emberről, akivel minden rendben van. Olyanról igen, aki úgy érzi, vele [többé-kevésbé] minden rendben van, és ez abban áll, hogy elfogadja önmagát a hülyеѕégеіvеl együtt.

2016. ápr. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!