Kapcsolatfüggő vagyok. Nem szeretnék az lenni, de nem tudom, hol vannak egy párkapcsolatban a határok?
Figyelt kérdés
nem tudom, hol vannak egy párkapcsolatban a határok? Mikortól nem elvárás valami a másiktól? Mit várhatok el tőle és mit nem? Mit kell tennem, hogy ne legyek féltékeny és ne érezzem azt, ha más emberekkel beszélget, hogy velem kevesebb időt van, és hogy ez, , rombolja" a mi kapcsolatunkat?2014. okt. 4. 12:03
1/2 anonim válasza:
Azt vársz el, amit akarsz, legfeljebb nem teljesíti a másik fél :D
Hagyj teret a másiknak, és neked is legyenek külön programjaid.
2/2 anonim válasza:
Menet közben derülnek ki a dolgok. Meg kell ismerni a másikat, hogy tudd mennyire bízhatsz meg benne, mik a határaitok. Mi az amit még elviseltek és az amitől a falat kaparjátok. A féltékenység egy dolog, attól függ mennyire tudod kezelni. Annyit elvárhatsz a másiktól, amennyit te adsz a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!