Ez szerintetek gáz? Vagy ismerkedésben (akár baráti) vagy párkapcsolatban majd hátrány lehet?
Az, hogy csak facebook-om van, az se viszem túlzásba.
Így mondjuk lemaradnék a pasi instagramom dolgairól...
27 éves vagyok, nő. A többi közösségi oldalról nem tudok. Nahh, és így esetleg lemaradnék, miben sántikál? :)) Vagy jóó, hogy így van?
Írjatok kort és nemet és lécci, hogy tudjam, hány éves és milyen nemű véleménye és jobban tudjam értékelni válaszokat.
Nekem is csak facebookom van, 89 ismerőssel, de sokáig még fb-on se voltam. Decemberben lesz 3 éve, hogy regisztráltam. Olyan két-három hetente egyszer ha felmegyek...
A kérdésedre válaszolva szerintem inkább előny, hogy nem a közösségi oldalakon élsz.:)
Köszönöm a válaszaitokat. Más oldalatok sincs ezek szerint?
25 éves nő, eszembe jutott hirtelen, mert régen, évekkel ezelőtt hajlamos voltam ott "kémkedni", így most ez már elmarad.
Nem hinném, hogy foglalkozásnak számít, hogy eszembe jutott most és megkérdeztem, nem egész nap agyalok rajta. Számomra a te kombinálásod sokkal inkább túlzásnak tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!